Coś dla miłośników zbijania desek koleś ma niezłe umiejętności stolarskie, efekt końcowy zajebisty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
było juz dawno ! czy ja tylko pamietam co na sadolu było?
zawsze podziwiam i szanuję ludzi z fachem w ręku. czy to stolarz, czy mechanik, kurwa hydraulik, dentysta, ktokolwiek - jeśli robi coś zajebiście dobrze, ma mój szacunek.
Bawilem sie kiedys w podobny sposob ( podobny, bo mi raz na jakis czas zdarzylo sie uzywac narzedzi elektrycznych), tez lubilem uzywac materialu z "recyklingu". Moj ostatni projekt (tez stol) mial szklany blat, a pomalowany byl na czarny mat. Niestety teraz nie mam dojscia do ojcowskiego warsztatu gdzie do dyspozycji mialem doslownie wszystko. A w bloku niestety nie powojujesz
Gizmolka napisał/a:
Muze z Benny Hilla trza było jebnąć.
Zdolniacha gościu.
Ale żonę ma paskudną. Nie dziwię się, że woli dłubać w drewnie.
Kiedy tak wspominasz o Bennym, to nie można uderzenia młotkiem nie skojarzyć z tym
AK - 47
Jak bym miał tak brzydką żonę, to też bym miał takie umiejętności stolarskie. Z nudów kurwa.
Kurwa tak co jakiś czas słyszę gdzieś utwory muzyki klasycznej i mi się zawsze zajebiście podobają, aż nie wiem dlaczego tak sam z siebie tego nie słucham a jednak umieli kiedyś pykać na tych fortepianach
jak kisicie dupe przed kompem to się nie dziwie, że się nim zachwycacie. Stolarz jak stolarz
Stolarz jak stolarz? Koleś nie tylko nie użył żadnego elektronarzędzia ale też wszystko zrobił na wpust-wypust beż użycia ani jednego gwoździa, wkręta czy innego badziewia. To akurat i w dodatku takim sprzętem naprawdę niewielu potrafi.
Gizmolka napisał/a:
Muze z Benny Hilla trza było jebnąć.
Troche na łatwizne poszedłem, ale proszę bardzo.
bennyhillifier.com/?id=psgKQLwiyY0
I co z tego wynika?
Ano nic.
Może się rozpiszę ale chętnym na skrótową opowieść jak to wygląda.
Jest kilku klientów-pasjonatów.
Jest kilku domorosłych stolarzy.
Jest kilka firm które oferują swoje produkty od ręki.
Meble, szafy ,stoliki, komody i co tylko zechcesz ale jedno ale........NA WCZORAJ.
Owszem, korzystamy z elektronarzędzi.
Przyśpiesza to pracę ale nie na tyle by coś takiego zmajstrować i by się opłacało.
Niestety moi drodzy ,to piękno rodzi się z czasem a póki co mało kogo stać by to piękno pozyskać do własnego domu by móc ,przez uzyskanie określonego efektu zatrzymać spojrzenie gościa który powie -ooooo tak,podoba mi się.Naturalne,ciekawe kształty ze zwykłych patyków mogące przetrwać wieki (obawiam się ,że podobne konstrukcje z płyty mają jakieś 10 - 15 lat żywotności) nie mogą poddać się niedopracowaniu.Trzeba i należy je pielęgnować a oddadzą to z nawiązką.
Jeśli chodzi o stół to tylko tu możesz zebrać swoją drużynę,Swoją świtę.
Jeśli tak nie jest to pytam- Ileś robił imprez a i tak wszyscy goście przenieśli się do kuchni ,bo tam jest stół.
Ano nic.
Może się rozpiszę ale chętnym na skrótową opowieść jak to wygląda.
Jest kilku klientów-pasjonatów.
Jest kilku domorosłych stolarzy.
Jest kilka firm które oferują swoje produkty od ręki.
Meble, szafy ,stoliki, komody i co tylko zechcesz ale jedno ale........NA WCZORAJ.
Owszem, korzystamy z elektronarzędzi.
Przyśpiesza to pracę ale nie na tyle by coś takiego zmajstrować i by się opłacało.
Niestety moi drodzy ,to piękno rodzi się z czasem a póki co mało kogo stać by to piękno pozyskać do własnego domu by móc ,przez uzyskanie określonego efektu zatrzymać spojrzenie gościa który powie -ooooo tak,podoba mi się.Naturalne,ciekawe kształty ze zwykłych patyków mogące przetrwać wieki (obawiam się ,że podobne konstrukcje z płyty mają jakieś 10 - 15 lat żywotności) nie mogą poddać się niedopracowaniu.Trzeba i należy je pielęgnować a oddadzą to z nawiązką.
Jeśli chodzi o stół to tylko tu możesz zebrać swoją drużynę,Swoją świtę.
Jeśli tak nie jest to pytam- Ileś robił imprez a i tak wszyscy goście przenieśli się do kuchni ,bo tam jest stół.
To jest prawdziwy człowiek czynu zaczyna brakować takich na świecie przez rosnącą robotyzację ale brawa i szacunek zajęcie godne uwagi. Mój dziadek świętej pamięci też bardzo dużo dłubał przy drewnie był stolarzem albo cieślą nie pamiętam ja też to chyba mam w genach bo jak mi przychodzi pracować z drewnem to zapomiam która godzina. Szkoda że takich rzemieślników z krwii i kości zaczyna brakować bo jak nie daj boże coś jebnie to świat zawiśnie i oparcie będą stanowić nie technicy i ludzie nauki ale czynu i rzemiosła chociaż mam nadzieję że do drastycznych bombardowań i upadku cywilizacji nie dojdzie to jednak podziw dla tego pana a dla wstawiającego piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów