, Twoj komentarz jest ponizej jakiegokolwiek poziomu. Cały ten rząd powinien zostac postawiony przed trybunal stanu i surowo osadzony. Jak Ci nie wstyd stawac w obronie tych nieudacznikow i złodziei ?
Manna nie lubię i nigdy nie lubiłem. Teraz przepoczwarzył się z dziennikarza radiowego, fachowca od muzyki w cienkiego bolka "fachowca" od polityki. Liczy na to, że jadąc po PiS-e zgromadzi więcej pieniędzy na swoje radyjko. A propos, już wpłaciłeś mu na to radyjko? Zadeklarowałeś comiesięczne donacje? Jest żałosny w swoim gadaniu. Przez lata nie przeszkadzało mu ani panowanie nad nim komuchów ani pisiorów? Jest chorągiewką, która wie jak się ustawić. To jest MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać i wybacz, ale kim ty jesteś, żeby oceniać poziom mojej wypowiedzi. Pilnuj swojego kurwidołka i ode mnie trzymaj się z daleka.
I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.
....I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.
Coś ci się popierdoliło chłopczyku z tą kradzieżą. Czy aby raz przeczytałeś art. 240KK czy tylko wioskowe mity powielasz?
Pamiętajmy z jakiej rodziny wywodzi się ten człowiek. Jego ojciec był niemieckim kolaborantem podczas wojny, pracował w niemieckiej prasie propagandowej.
Jego ojciec był Polakiem kolaborującym z NIemcami. NIe pracował w prasie tylko jego plakaty były publikowane w prasie propagandowej. Również takie na zamóienie. I były tak straszną kolaboracją, że nawet Stalinizm dał mu raptem kilka lat pierdla zamiast czapy. A za kolabo zawsze była czapa.
Nie żebym bronił jego lub synka. Ale niech krytyka będzie prawdziwa.
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”Coś ci się popierdoliło chłopczyku z tą kradzieżą. Czy aby raz przeczytałeś art. 240KK czy tylko wioskowe mity powielasz?
Nic mi się nie popierdoliło. Przeczytaj kilka razy odnośne przepisy i pilnuj swego nosa. Nająłeś się jako adwokat?
A co to znaczy ...czy "aby" raz...
To jakiś dialekt? Złodziejska grypsera?
Bo odwrócił się od pisuarów , wiesz ,że przedawkowanie fanatyzmu prowadzi do obłędu?
Manna nie lubię i nigdy nie lubiłem. Teraz przepoczwarzył się z dziennikarza radiowego, fachowca od muzyki w cienkiego bolka "fachowca" od polityki. Liczy na to, że jadąc po PiS-e zgromadzi więcej pieniędzy na swoje radyjko. A propos, już wpłaciłeś mu na to radyjko? Zadeklarowałeś comiesięczne donacje? Jest żałosny w swoim gadaniu. Przez lata nie przeszkadzało mu ani panowanie nad nim komuchów ani pisiorów? Jest chorągiewką, która wie jak się ustawić. To jest MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać i wybacz, ale kim ty jesteś, żeby oceniać poziom mojej wypowiedzi. Pilnuj swojego kurwidołka i ode mnie trzymaj się z daleka.
I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.
Wojtek robił skecze o polityce jeszcze jak skakałeś u starego z lewego na prawe jajko.
Twoją starą.
Z Twoim starym xD
Ty, byłeś tu. Ona, była tam. A wszyscy inni, byli gdzie indziej...Jego ojciec był Polakiem kolaborującym z NIemcami. NIe pracował w prasie tylko jego plakaty były publikowane w prasie propagandowej. Również takie na zamóienie. I były tak straszną kolaboracją, że nawet Stalinizm dał mu raptem kilka lat pierdla zamiast czapy. A za kolabo zawsze była czapa.
Nie żebym bronił jego lub synka. Ale niech krytyka będzie prawdziwa.
Polska jebana januszowa mentalność oceniać człowieka po tym co jego stary robił jprdle . Wasi dawali dupy na centralnym w wawie i jakoś nikt z tego halo nie robi. Ja pierdolę co za jebana dziecinada ,dorosłe chłopy a zachowują się jak pizdeusze w rurkach kłócący się o pomadkę.
Z Twoim starym xD
Możliwe ,mnie tam nie było to skąd mam wiedziec. Ale zapytam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów