Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
według badań na ponad 100 pedofilów maksymalnie jest dwóch księży ale tylko mówi się o nich, bo reszta jest niewinna
"Według Rocznika Statystycznego Kościoła w roku 2006 na świecie było 407 262 kapłanów diecezjalnych i zakonnych, w tym 33 478 z Afryki, 121 119 z Ameryki Północnej i Łacińskiej, 51 281 z Azji, 196 653 z Europy i 4 731 Australii i Oceanii. Ponad połowa księży pochodzi spoza Starego Kontynentu. Natomiast w Polsce jest 29 775 kapłanów diecezjalnych i zakonnych."
"1 stycznia 2013 roku populacja światowa liczyła ponad 7 miliardów ludzi (7 088 783 050)"
Czyli co 0,0000574515.... człowiek na świecie jest księdzem ale już co 50 pedofil jest kapłanem, nie znam liczby pedofili ale to świadczy o tym, że w tej grupie zawodowej wskaźnik pedofilii jest znacznie powyżej średniej.
A co do obrazka... Chciałem napisać, że dupy nie urywa, ale...
@up
Właśnie właściwy obrazek na właściwym portalu!!!
Spieszmy się kochać takie wrzuty tak szybką są wypierane przez to całe Kwejkowe gówno! AMEN-t!!!
A przestępstwa na tle seksualnym (pedofilia) dokonuje zaledwie 1% księży, ciekawe kto stanowi resztę
W gościu niedzielnym tak pisali?? To i tak, że sie do 1% przyznali. Jestem w szoku.
A przestępstwa na tle seksualnym (pedofilia) dokonuje zaledwie 1% księży, ciekawe kto stanowi resztę
Tylko, że księży jest zdecydowanie mniej niż 1% ogółu społeczeństwa, nie? Więc wyrabiają kilkukrotnie większą "normę" niż reszta.
A po drugie: gdyby na obrazku był muslim i koza to ciekawi mnie ile głosów by się pojawiło, że: "to stereotyp", "nudne się robi", "nagonka". Hipokryci.
Tylko, że księży jest zdecydowanie mniej niż 1% ogółu społeczeństwa, nie? Więc wyrabiają kilkukrotnie większą "normę" niż reszta.
A po drugie: gdyby na obrazku był muslim i koza to ciekawi mnie ile głosów by się pojawiło, że: "to stereotyp", "nudne się robi", "nagonka". Hipokryci.
A przestępstwa na tle seksualnym (pedofilia) (...), mówię tu o ludziach dokonujących tego rodzaju przestępstwa, z czego 1% stanowią księża, gdzie ja tam mówię o ogóle społeczeństwa? (jak by takie społeczeństwo mogło by funkcjonować ?) .
W gościu niedzielnym tak pisali?? To i tak, że sie do 1% przyznali. Jestem w szoku.
Nie, to są dane niemieckiej policji, fałszerstwo nie wchodzi w grę. Szwaby to rzetelny naród.
według badań na ponad 100 pedofilów maksymalnie jest dwóch księży ale tylko mówi się o nich, bo reszta jest niewinna
A z tego znowu wynika, że jednak jest 2%. Jeszcze lepiej.
rzygać już mi się chce tym podniesionym do megarangi problemem. Robienie z księży pedofili i pedałów przez spedalone lewackie środowiska to po prostu miazhga:D Jebać lewactwo i psycholi z Palikociarni!
śmiechowo - jestem przewciwko kościołowi - jestem lewackim pedałem. jestem przeciwko pedałem - klękam przed pałą jarka i chodzę w moherowym berecie.
kurwa, może i dobrze, bo obie strony to zjeby i przynajmniej nikt mnie po ramieniu nie poklepie ani od tyłu nie zajdzie.
tak jak polslava.
rzygać już mi się chce tym podniesionym do megarangi problemem. Robienie z księży pedofili i pedałów przez spedalone lewackie środowiska to po prostu miazhga:D Jebać lewactwo i psycholi z Palikociarni!
Ciekawa teza. Czyli twierdzisz, że to "spedalone lewackie środowiska" każą księżom dupczyć dzieci i umawiać się na gejowskie orgie. O ile to drugie gówno mnie obchodzi tak długo, jak długo wszyscy uczestnicy tych orgii są pełnoletni, to w sprawie seksualnego wykorzystywania dzieci przez kler nie może być i nie będzie żadnej taryfy ulgowej. Choćby nawet wszystkie polskie sądy padły na kolana przez klechami i masowo umarzały procesy w sprawie ich zbrodni, to ja i wielu ludzi, którym zależy na sprawiedliwości będą ten temat drążyć. Tak długo, aż każdy zboczeniec w sutannie zostanie za swoje czyny ukarany, a sam KK zamiast ich ukrywać będzie takie osoby piętnował i współpracował z organami ścigania.
Najlepsze jest to że osoby które tak chętnie obrażają Kościół, to osoby które mają łatkę "pedała". Od zawsze osoba która była najbardziej anty religijna była osobą którą nikt nie lubił, z której wszyscy się śmiali i najczęściej bili. I taka oto osoba pokrzywdzona przez los, wyśmiewana od pedałów, gejów i innych śmiesznych przedmiotów, starała się znaleźć obiekt na którym mogła by sie dowartościować i choć chwile zdjąć z siebie brzemię gorszego.
Tak jest zapewne i w tej sytuacji, mały gimnazjalista wrócił ze szkoły gdzie normalni koledzy go wyśmiewali itp i teraz stara się pokazać jaki to on kozak nie jest.
Że niby co? Chodziłeś do szkoły katolickiej czy jak? Prędzej na odwrót. Kolega miał w klasie typa który chodził do zespołu szkół katolickich to mówił mu, że nieraz ich zaczepiali na ulicy. Koleś był też nieźle, jakby to delikatnie powiedzieć "lamusowaty". W klasie się z niego wszyscy wyśmiewali. Co oczywiście wcale nie oznacza, że katolik = lamus, tak samo jak to co napisałeś nie jest prawdziwe. Ni z dupy wziąłeś ten argument a ciemna masa plusuje tylko dlatego, że nie lubi ateistów.
A co do tych żartów to robią się nudne. Ale ból dupy i ciągłe jakże oryginalne wyzywanie od gimbusów zawsze poprawia humor.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów