Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, tykająca bombo zegarowo, idź do lekarza . Hartowana szyba przednia sprzedaj tego moskwicza i kup se samochód.
Ehhh.... Debilowi nie wytłumaczysz. A potem rozpierdoli się taki na barierce energochłonnej, bo szyba pójdzie w drobny mak i będzie się kajał "panie władzo, ja właśnie do warsztatu jechałem"....
Akcja 2:50 ja bym wysiadł i jebnął temu debilowi przy jego zonie i dziecku
A no, na takich debili w drzwiach od kierowcy wozi się klucz do zmiany kół ;P
@radek225
bo takie durne przepisy są tylko w PL
Tylko w Polsce? Powiedz w którym kraju szyba może mieć pęknięcie w polu widzenia kierowcy? Tylko nie mów, że Rosja bo widziałeś na filmikach.
Jeżeli macie problem z użyszkodnikiem Loaloa to mu dajcie bana i po problemie! Kiedykolwiek się On wypowie zaczyna się prześciganie gdzie i kiedy i kto da lepszego .jpg jak czyści kible lub robi loda współ lokatorowi na zmywaku w Anglii.Robicie z tego chuj wie jaką gówno burzę w nieznanym celu.Widzę, że zaczynacie wrzucać pedałów robiących to,co robią.To tylko będzie bawiło gimbazę która,będzie Wam stawiała piwa za chuj wie co! Wchodzę na sadola nie po to aby w komentarzach oglądać pedalskie łączenie czarnych dziur.
P.S.Velture,Ty jako pseudo admin powinieneś to zrobić już dawno chyba, że Cię jarają darmowe,wirtualne piwka od gimbusów za twoje dziecinne obrazki.Precz z pedalstwem na sadisticku!!!
Nosz kurwa,niech mnie ktoś poprze bo stracę wiarę w ten portal
Ale że co? Że chcesz darmowe piwka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów