📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Minetek, a co kurwa, mają chodzić sami i czekać na wpierdol ? Dobrze robią z naklejkami, tam nawet czasem tramwaje nie mogą przejechać jak oni parkują.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
1:17 - Piękny strzał w ryj
Najlepsza jest ta babka w czerwonym w 1.12 '' Davaj go'' haha
mówcie co chcecie, ale jakakolwiek próba zmodyfikowania wyglądu mojego samochodu w mojej obecności też zakończyłaby się fizyczną interwencją w przypadku wyczerpania argumentów około werbalnych.
z dupy i do chuja takie prowokacyjne akcje
nikt kurwa z organizatorów nie kleji, że zabudowa miejskich osiedli pochodzi z czasów kiedy w bloku na 20 rodzin były 2 moskwicze albo inne łady a teraz byle kacap może mieć maszinu. i każdy chce sę ją parkować pod blokiem coby z okna ją widzieć bo nie ma garażu. tylko skąd te matoły mogą coś o tym wiedzieć skoro wolą drukować durne nakleji.
z dupy i do chuja takie prowokacyjne akcje
nikt kurwa z organizatorów nie kleji, że zabudowa miejskich osiedli pochodzi z czasów kiedy w bloku na 20 rodzin były 2 moskwicze albo inne łady a teraz byle kacap może mieć maszinu. i każdy chce sę ją parkować pod blokiem coby z okna ją widzieć bo nie ma garażu. tylko skąd te matoły mogą coś o tym wiedzieć skoro wolą drukować durne nakleji.
stop chamstwu?? od tego kurwa są mandaty!! chamstwo to naklejać jakieś gówna na samochodach, ja bym się wkurwił i przyjebał
adiemus36 napisał/a:
Minetek, a co kurwa, mają chodzić sami i czekać na wpierdol ? Dobrze robią z naklejkami, tam nawet czasem tramwaje nie mogą przejechać jak oni parkują.
od kiedy ti grupka cweli ma upoważnienie do "karania" za wykroczenia drogowe.
niech napiedalają w system a nie w jebniętych kieraków
spróbuje w Warszawie jak sie skończy parkowanie na wydre - blokada na kóleczko i tyle
nie jestem ani za źe parkującymi ani z a tymi oszołomami, jednak w taki sposób to długi nie pociągną - to jest ROSJA - tam sie nikt nie pierdoli - wyjdzie kwadrat zapierdoli z bejzbola w ryj i tyle będzie po kozaku
Właśnie, to jest rosja - tam policja ma wyjebane na to co robi "obywatel" jeśli jego fura jest warta więcej niż 80k zł.
mam nadzieję że w koncu trafią na kogoś kto zrobi z nimi porządek, banda gówniarzy ewidentnie prowokuje żeby zrobić zadyme
nalepia naklejke bo łamie prawo a potem sam robi to samo. pogratulować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów