Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W tym Berlinie coraz gorzej.....
Wszędzie na zachodzie Europy powstają getta, ale u nas pierdolą że wszystko jest w najlepszym porządku.
Szukają naiwnych wyborców, którzy 5 maja zafundują im lepsze życie. Zapytajcię Róży von Thun, dlaczego nie startuje do Bundestagu, przecie ma niemieckie obywatelstwo
Masz rację, 05.05 lecce wybierać Twoje PO, to niemcy uratują moją i Twoją żonę przed sowietami
Oczywiście wszyscy głosujemy na peło ponieważ jesteśmy przeciwko pis. Takie są zasady.
Wszędzie na zachodzie Europy powstają getta, ale u nas pierdolą że wszystko jest w najlepszym porządku.
Szukają naiwnych wyborców, którzy 5 maja zafundują im lepsze życie. Zapytajcię Róży von Thun, dlaczego nie startuje do Bundestagu, przecie ma niemieckie obywatelstwo
Za to PiS nam zapewni prawdziwie lepsze życie. Ich czołowy pomysł na polską gospodarkę to reaktywacja pgrow i drukowanie pieniędzy na socjal dla nierobow.
Wraca słodka komuna. Czy się stoi czy się leży pincet złoty się należy.
Nie ma to jak przyjść do pgru. Wypić z rana jabola. Poprawić mocna Tatra i iść spać za maszynę. TVP i tak poda że wyrobiono 125% normy i polska rozwija sie tak że Niemcy to nam tylko zazdroszczą.
Oczywiście wszyscy głosujemy na peło ponieważ jesteśmy przeciwko pis. Takie są zasady.
Za to PiS nam zapewni prawdziwie lepsze życie. Ich czołowy pomysł na polską gospodarkę to reaktywacja pgrow i drukowanie pieniędzy na socjal dla nierobow.
Wraca słodka komuna. Czy się stoi czy się leży pincet złoty się należy.
Nie ma to jak przyjść do pgru. Wypić z rana jabola. Poprawić mocna Tatra i iść spać za maszynę. TVP i tak poda że wyrobiono 125% normy i polska rozwija sie tak że Niemcy to nam tylko zazdroszczą.
Nie kumam kurwa Twego myślenia, jednym wolno kraść a drugim nie. Przecież tacy kurwa jesteście solidarni, sprawiedliwi i tacy wielcy demokraci, więc w czym jest problem
Nie kumam kurwa Twego myślenia, jednym wolno kraść a drugim nie. Przecież tacy kurwa jesteście solidarni, sprawiedliwi i tacy wielcy demokraci, więc w czym jest problem
Nikomu nie wolno kraść. Po kradlo a pis rabuje i do tego wprowadza bolszewie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów