📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
rinleezwins napisał/a:
"Dzień Świętego Patryka w Irlandii"
Gowno prawda;
1. Zero irlandzkiego akcentu
2. Samochody jezdza prawa strona
3. W Irlandii praktycznie nie ma domow z taka elewacja
Jesli juz musicie wjebac od siebie jakis durny opis do filmiku to niech bedzie rzetelny.
Co mnie jeszcze bardziej dziwi - na filmiku można zlokalizować hot-cziksy, choć to nie wschodnia Europa.
Najbardziej bawią mnie emocje w tych serialach (Pamiętniki z Wakacji, Dlaczego Ja?, Trudne Sprawy) - są tak sztuczne jak sztuczne choinki na święta.
Dokładnie to St.Patrick day ale w USA....
Poza tym to nie święto piwka.
pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_%C5%9Awi%C4%99tego_Patryka
Poza tym to nie święto piwka.
pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_%C5%9Awi%C4%99tego_Patryka
Ja pierdole co za czasy.... trzeba przebrać się za bałwana, żeby laski same się ocierały i miziały
Tytuł kawałka z samej końcówki filmiku ktoś zna?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów