📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie zdziwiłbym się, gdyby drugi cygan w momencie przeprowadzania wiedźmy, zajebał mu opony i chłodnicę.
nie wiem czemu ale podczas gdy ja jade samochodem i widze starsza babke czy kogoś kolwiek przechodzącego przez jezdnie ( nie przez przejście dla pieszych ) to daje gazu przyspieszam i patrze jak ludzie spierdalają z drogi a czasami się wypierd*lają tak se jakoś przypomnialem
eee nooo szacuneczek dla pana!!! i to rosja!!! szok jak dla mnie. juz tak sie do bencek przyzwyczailem i jub twoju mać a tu takie cos.
PIWKO
PIWKO
Są 2 wyjscia
1- Albo ma dobre serce i sie zlitował nad losem kobieciny
2- Albo tak Sie wkurwił czekaniem że musiał ja przeprowadzić !!
1- Albo ma dobre serce i sie zlitował nad losem kobieciny
2- Albo tak Sie wkurwił czekaniem że musiał ja przeprowadzić !!
Biedny to kraj w którym obywatele boją się przechodzić przez ulicę...
a myślałem że za gdzieś tam dalej stali inni cyganie i go okradli zawiodłem się.
O koorwa!!! Pierwszy ludzki odruch u ruskich jaki w życiu widziałem!!!
I tak oto typ w niebieskiej bluzie stracił swój portfel.
ja bym nie wytrzymał i bym rozjechał truchło stare
herbalix napisał/a:
Musi to opowiedzieć!kiedyś miałem też wypadek podczas sikania, cudem nie jeżdżę teraz na wózku.
Jak bylem na kursie prawa jazdy (dopiero wyjezdzana byla chyba 6 godzina), to w podobnej odleglosci w miescie przed maske wybiegla mi babka pchajaca wozek z niepelnosprawna, dobrze ze jechalem w miare wolno i zdazylem wychamowac, bo instruktor patrzyl sie w inna strone i nawet nie zauwazyl ze cos moze zostac rozjechane...
kuropatwa121 napisał/a:
ja bym nie wytrzymał i bym rozjechał truchło stare
Resorakiem trudno trafić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów