📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
widocznie BongMan mu jakiś kawał opowiedział, co się dziwicie.
wydaję mi się, że był najebany i postanowił zacząć walczyć z alkoholizmem ;D tylko wybrał do tego nie ten kraj co trzeba
ima muslim biatch
maxvolumePL napisał/a:
Za coś takiego powinna być kara śmierci. Przez wyschnięcie.
kkswolf- komentuje
BongMan już się przygotowuje
ale Ci nie wyszedł ten dowcip ?!?!?
!!!!! nawet przez przypadek jak COŚ złego napiszesz o BangManie To ja Ciebie zjem żywcem i kilku sadoli mi pomorze. Nie tykaj księcia prostaku !!!!
Za coś takiego powinna być kara śmierci. Przez wyschnięcie.
kkswolf- komentuje
BongMan już się przygotowuje
ale Ci nie wyszedł ten dowcip ?!?!?
!!!!! nawet przez przypadek jak COŚ złego napiszesz o BangManie To ja Ciebie zjem żywcem i kilku sadoli mi pomorze. Nie tykaj księcia prostaku !!!!
Prohibicja pełną parą.
jak bym zobaczyl taka akcje na zakupach... korki po tych butelkach bym mu wkrecil w dupsko jak w zaworki, a szklo z butelek zmielil jego ryjem i kazal wpierdalac i dopiero na koniec bym byl łaskawy, kazal wylizac wszystko z podlogi i wypierdolic go na sahare
Uczcijmy tą smutną chwilę minutą ciszy [*]
a tego zbrodniarza wojennego na krzesło, związać i powiesić przed nim butelkę spirytusu!!!
a tego zbrodniarza wojennego na krzesło, związać i powiesić przed nim butelkę spirytusu!!!
Bongman bongman bongman. Chuje wy jebane. Nie pamiętacie najlepszych sucharów podbeskidzkich? Najlepsze do gryzienia, najtwardsze, dla twardzieli. A nie teraźniejsza papka. Odjebcie się od niego. Nie możecie ugryźć, żujcie kaszkę. Próbowałem być trendy i jechać Bongmanowi. Ale się nie da. Wali sucharami, ale i coś sypnie dobrego, a w każdym razie się stara, jest aktywny. Chuj, że go wyszukiwarki nie lubią, jak i mnie czasem, toteż zapierdolę sucharem z było.pl. Ale do kurwy, on się udziela, a wy tylko ssiecie jak jedynego cyca kozła, patafiany.
To jest nowy sposób bycia najebany. On rozbija te butelki a potem wącha opary. Przebiegnie się przez taką ladę to od razu lepszy efekt.
Prawda jest taka, że większość osób obrażających BongMana, nawet nie wie czemu to robią tylko liczą na te wirtualne leszki i powiększenie swojego e-kutasa.
No i kurwa bardzo dobrze przez to zło ostatnio miałem 3 dni zatrucie alkoholowe
I dobrze. Ten narkotyk w cieczy powinni zdelegalizować całkowicie.
Tradyt napisał/a:
Tyle marzeń nie spełnionych, tyle imprez nie odbytych,tyle słów nie wypowiedzianych, tyle panien nie wyruchanych. Eh
Ehh biedaku ty wódki potrzebujesz żeby poruchać ale wiedz że są lepsze sposoby
Nawet z dupy do mordy nie odmówi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów