według menu petersburskiej restauracji "frou frou" przedział cenowy dla wina waha się od 4900 do 360 000 rubli za butelkę...
według menu petersburskiej restauracji "frou frou" przedział cenowy dla wina waha się od 4900 do 360 000 rubli za butelkę...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy piwnicy mam wino z 1999r. wytrawne i łychę z 1993r.
czyli ci się podobały wcześniejsze BMW
Bmw to jest klasa panie Janie, styl
nie mieszaj w to sebiksow co mają bbwu z 99 to coś innego
M1 z lat '80 i stara seria 8 były piękne. Reszta nie w moim guście.
Oszalałeś? Za tyle w Polsce można kupić E46, i jeszcze E36 dorzucą w gratisie do upierdalania dojazdówek pod Lidlemi. Jeszcze E30 jak dobrze będziesz się z Januszem / Zbychem / Kaziem / Zdzichem / Rychem / Włodkiem to ci dorzuci BMW E30 jako kurnik dla kur / gołębii / jako zabawka dla bombelków do postawienia przed chałupą.
ty ogarniasz temat jak teraz e36 nie wspomnę o e30 bo to już klasyk dostać w dobrym stanie to trzeba trochę kasy wyłożyć więc się doinformuj. a potem żeń kacapoły i dla twoje wiadomości nie jestem posiadaczem bmw !!
E30, E36 to zawsze będą dla mnie zajechane, przerdzewiałe śmieci z rycerzami ortalionu siedzącymi za ich kierownicami. E46 nie, bo kiedy ostatnie E30 i E36 były dorzynane na post pegeerowskich wsiach, E46 były poza zasięgiem cenowym Zbycha z Pazimiechów i dresiastego Seby. Obecnie, kiedy rynek jest wręcz przesycony tanimi gruzami, nikt nie kupuje E46 do upalania kapcia, bo Astrę 1, Forda Fiestę, czy inną padlinę kupisz za 800-1000 zł. Co nie zmienia faktu, że BMW to specyficzna marka zrzeszająca bardzo specyficznych ludzi. Ja BMW nie kupię, bo części do nich oraz obsługa są 3, 4x droższe niż w innych autach. Poza tym po prostu mi się one nie podobają. To, co zrobili z BMW i7 to ktoś powinien stracić pracę i dostać dyscyplinarkę.
co do e46 ;D jak zdawałem prawko to stało już pod domem więc że było po za zasięgiem to się grubo mylisz....
Niech sie kłaby nauczą zę wino sie składuje w niskiej temp i względnym zaciemnieniu, ale miał być pokaz, więc jest pokaz hehe
Oszalałeś? Za tyle w Polsce można kupić E46, i jeszcze E36 dorzucą w gratisie do upierdalania dojazdówek pod Lidlemi. Jeszcze E30 jak dobrze będziesz się z Januszem / Zbychem / Kaziem / Zdzichem / Rychem / Włodkiem to ci dorzuci BMW E30 jako kurnik dla kur / gołębii / jako zabawka dla bombelków do postawienia przed chałupą.
Nie jesteś na bieżąco, zdziwiłbyś się cenami etrzysześciów, o E30 nie wspominając.
wytrzymywały dorzynanie do odcięcia bez większego kłopotu
aaaaa kurwa, żeliwo na "pająku" nieśmiertelne.
M1 z lat '80 i stara seria 8 były piękne. Reszta nie w moim guście.
Z wyglądu, to mi się najbardziej podoba E24, piękny wóz.
I bardzo dobrze ! Niech piją teraz Amarenę albo innego Putlera sikacza !
Sok z ogórków.
Jestem u mechanika - gadamy o rybach
Jestem na rybach - gadamy o tym co lubimy, patrz dobre wino
Jest tu jakaś logika ale ni cholery nie kumam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów