18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bujaszaka 2012-10-07, 19:22
Jedynym pożytkiem z tej instytucji są piwa na sadolu.
Zgłoś
rafiki 2012-10-07, 19:41
Uwielbiam filmiki ze strasznikami jak sami z siebie idiotów robią przed kamerą. SM do gazu!
Zgłoś
kuzax 2012-10-07, 20:05
Najgorsze jest to, że te fotoradary nie są strażników tylko komend itp. Funkcjonariusze nie mają nic do gadania muszą robić to co komendant kazał bo inaczej won z pracy.
Zgłoś
borisklinga 2012-10-07, 20:26
wg. mnie to i jedn strona i druga koło chuja mi lata, straz meijska oczywiscie zero kompetencji, ale ci jebani krzykacze wyzwoliciele polski wkurwiaja bardziej

portraficie tylko pyskowac, na sam wiek tego straznika powinniscie go szanowac, ze prace ma jaka ma trudno ale ty szczylu jeden z drugim zastanow sie co robisz i co tym osiągniesz
Zgłoś
Kabe 2012-10-07, 20:26 2
kuzax> urodził się strażnikiem? nie mógł innej pracy znaleźć? urodził się debilem to i do sm/milicji się dostał. niech ginie.
Zgłoś
riczardson 2012-10-07, 20:33
sam na własnej skórze przekonałem się jak pojebana jest walka ze strażą miejską, urzędami i sądem w tym pojebanym kraju. Wszystkie wymienione wyżej organizacje działają razem, zajmują się totalnymi pierdołami i na czyj koszt? Nasz kurwa. Wkurwia mnie to i pewnie Was też, jak tak dalej pójdzie coś pęknie, i zrobi się ładna rewolucja, bo tak kurwa nie może być.
Zgłoś
mazzich 2012-10-07, 21:24
niech goscie wezma kawalek sklejki i napisza uwaga fotoradar i niech ustawia ze 150 metrow wczesniej, jak przestana zarabiac to sie zwina, i przypilnowac ich tak kilka razy, szkoda sobie jezyk strzepic
Zgłoś
�................a 2012-10-07, 22:15
JSM w poznaniu walczymy żeby ich wyjebać na zbity ryj.
Zgłoś
wysol666 2012-10-07, 22:32
Dawno nie miałem kontaktu z SM ale przy najbliższej okazji nie omieszkam spytać, czy to prawda, że żeby się dostać do SM nie trzeba nawet matury mieć
Zgłoś
Deprechamurowana 2012-10-07, 22:33
Sam dostalem zdjecie z tego miejsca ...
Zgłoś
Biellik 2012-10-07, 23:04
Batrael napisał/a:

czy wie ktoś dokładnie w której części Jasła to jest?

z tego co widzę to jest trasa jak lecisz na Kołaczyce przed Krajowicami
Zgłoś
lwRazor 2012-10-07, 23:08
Jak to w Polsce... kurestwo i nieroby...
Zgłoś
dudidudi 2012-10-08, 1:07
ten z wąsami dostał mine jakby se zesral...
Zgłoś
Krak 2012-10-08, 8:27
Batrael napisał/a:

czy wie ktoś dokładnie w której części Jasła to jest?

Jeżdżę tamtędy regularnie na Bieszczady i ten słupek 160 to norma, czasem jest na 163. Tak naprawdę to do Jasła jeszcze kawałek, ale znak teren zabudowany Jasło stoi.

Na marginesie to generalnie samochodowa wiocha tam jest, zero znajomości przepisów i kultury. Same asy dróg normalnie.

Co o pracy silnika powyżej jednej minuty. NIe pochwalam tego strażnickiego biznesu, ale niekumaty strażnik powinien opowiedzieć, że wykonuje czynności służbowe i do tego musi mieć włączony silnik. Te wieśniaki faktycznie coś słyszały o tym przepisie..
Co do tabliczek, powinien rzec: pan nie jestes uprawniony do kontrolowania tego urządzenia, więc wypad. Potem telefon na pały z prośba o interwencję: utrudnianie wykonywania czynności biznesowych.
Zgłoś
m................n 2012-10-08, 9:44
rafalaudi1 napisał/a:

Trzeba być tępym żeby dostać się do policji ale żeby pracować w straży wiejskiej to to trzeba być wiejskim popychadłem.
Tępaki do którejś tam potęgi od spisywania sikających w krzakach.

Aplikuj do policji skoroś taki mądry...
Zapewniam cię, że jesteś zbyt tępy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem