📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Stanek1235 wogolue nie masz szacunku do sluzb mudurowych moze jak cie ktoś zaczepi na ulicy a straż miesjka uratuje to wteyd ich doeczniesz a Pan emil jest niewychowanym człowiekiem
Szewczenkox napisał/a:
Czepiają sie kruwa straży miejskiej a gdyby nie oni to byłby burdel to ze coś tam źle zrobią to odrazu wielka awantura. TO są bardzo przydatni i pomocni ludzie ja ich bardzo szanuje i lubie dzięki temu czuje sie bezpiecznie w tym kraju
Tata pracuje jako SM?
olikoks2 napisał/a:
a twoj stary to złomiarz
Niestety prawda boli, a stare to ty masz kalesony na sobie.
Szewczenkox napisał/a:
Stanek1235 wogolue nie masz szacunku do sluzb mudurowych moze jak cie ktoś zaczepi na ulicy a straż miesjka uratuje to wteyd ich doeczniesz a Pan emil jest niewychowanym człowiekiem
Pierdolony Gimbusie zajrzyj kurwa do książki i zacznij chodzić na naukę języka Polskiego.
Kaleczysz mój język ojczysty, ze płakać się chce :/
Się Emil uwziął na tych biedaczków i ich gnębi.
.
.
.
.
.
.
.
Żartowałem dojebać im po całości, może sami stwierdzą że są nikomu nie potrzebni.
Ale co Emil będzie robił jak ich zabraknie??? A do emerytury w chuj daleko...
.
.
.
.
.
.
.
Żartowałem dojebać im po całości, może sami stwierdzą że są nikomu nie potrzebni.
Ale co Emil będzie robił jak ich zabraknie??? A do emerytury w chuj daleko...
zwyklym gnojkiem
SM w Poznaniu jest całkiem przyzwoita...
sm.poznan.pl/mim/straz/-,p,2322,21426.html
Jest rozpiska + godziny.
Nie oglądałem materiału Pana Emila. Ale co wy ludzie macie taki ból dupy? W żadnym innym mieście niema harmonogramy działania fotoradarów... (chyba) Na esce poznań też zazwyczaj podają w jakich godzinach stoją.
Na większości ulicach można jechać 70km/h + 9km/h. Za mało jak na teren zabudowany?
Radary stoją zazwyczaj w okolicach przejść albo newralgicznych miejscach gdzie są ograniczenia.
Jak się lubi zapierdalać to trzeba płacić.
Kurwa miasto w którym jest największy tor w Polsce gdzie można pozapierdalać, straż która wywiesza rozpiskę o której i gdzie będą suszyć a i tak znajdzie się ktoś komu będzie przeszkadzać źle ustawiony znak... Ja pierdole.
Dajcie maść.
sm.poznan.pl/mim/straz/-,p,2322,21426.html
Jest rozpiska + godziny.
Nie oglądałem materiału Pana Emila. Ale co wy ludzie macie taki ból dupy? W żadnym innym mieście niema harmonogramy działania fotoradarów... (chyba) Na esce poznań też zazwyczaj podają w jakich godzinach stoją.
Na większości ulicach można jechać 70km/h + 9km/h. Za mało jak na teren zabudowany?
Radary stoją zazwyczaj w okolicach przejść albo newralgicznych miejscach gdzie są ograniczenia.
Jak się lubi zapierdalać to trzeba płacić.
Kurwa miasto w którym jest największy tor w Polsce gdzie można pozapierdalać, straż która wywiesza rozpiskę o której i gdzie będą suszyć a i tak znajdzie się ktoś komu będzie przeszkadzać źle ustawiony znak... Ja pierdole.
Dajcie maść.
Pojechali na Lechicką koło Plazy, kurwy jebane.
Ty akcje tego kolesia działają :O źle ustawili bo nie wiedzą jak i nie okradną naszych pieniędzy, może ja też tak zacznę.
Mieszkam w Katowicach i powiem wam, że bardzo dawno już nie widziałem SM. Może już zlikwidowali?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów