📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja to widzę tak: trafiła pizda na umundurowaną pizdę i się popłakała
Grzegorz.C napisał/a:
@up
A ty urzędas że się tak zagłębiasz?
Boli dupa, że wiem o czym mówie? Lepiej pierdolić "co mi się wydaje" nie mając pojęcia o temacie?
---edit---
myślałem, że to do mnie
@up raczej nie urzędas, tylko normalny człowiek który nie kieruje się tylko tytułem filmu
Ja tylko stwierdziłem, że nagrał dowód na znieważenie funkcjonariusza publicznego. Resztę filmiku traktuje jako ciekawostkę bo jak zwykle bywa w tego typu nagraniach film nie ma ani początku ani zakończenie. Tylko wybrany fragment, krzyk, lament i odrobina dramatyzmu. Chuj wie o co tak naprawdę chodzi.
A ja to widzę tak: zwalę sobie zaraz konia do jakiejś nowej kompilacji henddżabów
Typowy Janusz awanturnik+Fakt i juz wiem że to wszystko chuja rozbić. To taka pożywka dla idiotów typu @Asuritt.
USTAWA
z dnia 24 maja 2013 r.
o środkach przymusu bezpośredniego i broni palnej
Art. 24.
1. Chemicznych środków obezwładniających w postaci ręcznych miotaczy substancji
obezwładniających można użyć lub wykorzystać je w przypadkach, o których mowa w
art. 11 pkt 1–13.
dla danej sytuacji
art 11 pkt
10) ujęcia osoby, udaremnienia jej ucieczki lub pościgu za tą osobą;
11) zatrzymania osoby, udaremnienia jej ucieczki lub pościgu za tą osobą;
12) pokonania biernego oporu;
Więc użycie gazu było w 100% zasadne.
Niech sie cieszy że to nie Hameryka bo już by w worku leżał
z dnia 24 maja 2013 r.
o środkach przymusu bezpośredniego i broni palnej
Art. 24.
1. Chemicznych środków obezwładniających w postaci ręcznych miotaczy substancji
obezwładniających można użyć lub wykorzystać je w przypadkach, o których mowa w
art. 11 pkt 1–13.
dla danej sytuacji
art 11 pkt
10) ujęcia osoby, udaremnienia jej ucieczki lub pościgu za tą osobą;
11) zatrzymania osoby, udaremnienia jej ucieczki lub pościgu za tą osobą;
12) pokonania biernego oporu;
Więc użycie gazu było w 100% zasadne.
Niech sie cieszy że to nie Hameryka bo już by w worku leżał
Hehe policja i straż to takie chojraki zajebiste a jak ostatnio był filmik jak dojebali gościowi jakieś buraki ze wsi to stali pokorni jak trusie i nikt ani nawet nie pomyślał o wyjęciu gazu a co dopiero psiknięciu nim. Jebane nieudaczniki.
Juz za same te "kurwy" powinien go wywlec z wozu, o calej reszcie nie wspominajac. Straznik bardzo dobrze sie zachowal.
banda śmieci pewnie blokady na koła zakładali bo co oni innego są w stanie robić jak nie wkurwiać ludzi ?
Tak czy inaczej można było sprawę załatwić inaczej. Ja zwykle *uprzejmie* się zwracam do funkcjonariuszy bo nie jest mi potrzebne latanie po sądach, komisariatach ani przegadywanie się z kimś, kto ma mniej do powiedzenia istotnego od moich kotów.
co by nie było to strażnik NIE MIAŁ prawa kolesia spryskać gazem! no kurwa nie miał podstaw i chuj koniec kropka nadużycie sąd stryczek do widzenia
@up zdziwiłbyś się, miał prawo użyć gazu, bo kolo chciał spierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów