Źle zaparkowany samochód powodem zatrzymania i skucia kajdankami profesora przez nadgorliwych strażników miejskich.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzien dobry
Ale okularki sieryf ma
Cóż, straż miejska to największy syf, bo zapewne idą tam ci, którzy się do policji nie dostali ^^
PS: Najlepszy jest tamten młody w okularkach, strażnik teksasu psia mać
PS: Najlepszy jest tamten młody w okularkach, strażnik teksasu psia mać
LTMek napisał/a:
Cóż, straż miejska to największy syf, bo zapewne idą tam ci, którzy się do policji nie dostali ^^
Oj tam, big bradery wygrywają strażaki miejskie.
Tak, tak. "Jebać straż miejską, straż miejska to cwele, barany" - to już wiem... Ale jak się skończyła ta sprawa?
Ja to bym chciał zobaczyć co było wcześniej. Bo w opisie jest "profesor" a tacy to myslą ze są kurwa bogami.
pewno sapał za bardzo to skuli matoła. Fakt troche tragedia ze w 3 jednego dziada. Przyjął by po dobroci to by nie było akcji. Osobiscie też nie lubie SM i lubie mieć jasną sytuacje a nie kurwa akcje od połowy filmuje i chuja wiadomo
pewno sapał za bardzo to skuli matoła. Fakt troche tragedia ze w 3 jednego dziada. Przyjął by po dobroci to by nie było akcji. Osobiscie też nie lubie SM i lubie mieć jasną sytuacje a nie kurwa akcje od połowy filmuje i chuja wiadomo
Linekk napisał/a:
Oj tam, big bradery wygrywają strażaki miejskie.
Ano faktycznie jest taki jeden, co teraz nawet z donkiem się kumpluje
Kurwa jakie bydło,
To jest porażka, dostali uprawnienia jak policja to się kurwa czują jak policja tylko że mi to przypomina bezmózgie ORMO.
A jak nie było komu ścigać za zaśmiecanie miasta tak nadal nie ma.
Bo się strażnicy teksasu przecież takimi drobiazgami nie będą zajmować.
Powoła się strażników Miejskiego Zakładu Oczyszczania. Za rok im również pozwoli się pałować ludzi i sprawa zatoczy koło.
A tak na poważnie co to ma być?!
Jeśli prawdą jest że facet został zatrzymany za złe parkowanie, to ja się pytam, czy strażnicy przechodzą badania psychiatryczne podczas weryfikacji do służby? Bo powyższy filmik prezentuje kolesi o ilorazie inteligencji pralki automatycznej z objawami paranoi.
To jest porażka, dostali uprawnienia jak policja to się kurwa czują jak policja tylko że mi to przypomina bezmózgie ORMO.
A jak nie było komu ścigać za zaśmiecanie miasta tak nadal nie ma.
Bo się strażnicy teksasu przecież takimi drobiazgami nie będą zajmować.
Powoła się strażników Miejskiego Zakładu Oczyszczania. Za rok im również pozwoli się pałować ludzi i sprawa zatoczy koło.
A tak na poważnie co to ma być?!
Jeśli prawdą jest że facet został zatrzymany za złe parkowanie, to ja się pytam, czy strażnicy przechodzą badania psychiatryczne podczas weryfikacji do służby? Bo powyższy filmik prezentuje kolesi o ilorazie inteligencji pralki automatycznej z objawami paranoi.
ale się kurwa gorąco zrobiło w komentarzach
pies ich srał
wypierdolic całą straż miejską w pizdu , lub wrócic do tego do czego byli stworzeni czyli zakładanie jebanych blokad na koła i ganianie jarających gimnazjalistów pod szkołami , może tego nie spierdolą .
wypierdolic całą straż miejską w pizdu , lub wrócic do tego do czego byli stworzeni czyli zakładanie jebanych blokad na koła i ganianie jarających gimnazjalistów pod szkołami , może tego nie spierdolą .
Źle stanął i go tłuką...
pogromcy babć handlujących na chodniku zostaną odznaczeni orderem melepety oraz dyplomem dla najlepszego sługi starosty
aż mi się przypomniały akcje non-rp na lamerskich serwerach w sampie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów