📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
snik0 napisał/a:
Pier***ony idioto ciekawe czy tak będziesz mówił jak będzie płonęło twoje mieszkanie a ty razem z nimJebać straż pożarną tylko bóg może gasić pożary. CHWDSP
Siedzisz sobie na Sadolu a za oknem ci wodę z basenu kradną
A nie zapomniałem to strona dla poluchów.
Ból dupy za:
3
2
1
A nie zapomniałem to strona dla poluchów.
Ból dupy za:
3
2
1
Ktoś wie ile litrów mieści się w takim zbiorniku co ciąga helikopter?
tarkar napisał/a:
Dużo. Mam nadzieję, że pomogłem.Ktoś wie ile litrów mieści się w takim zbiorniku co ciąga helikopter?
damianbielesz napisał/a:
Ciekawe jak staniesz przed Bogiem i powiesz mu, że straż powinna gasić pożary, a nie on. Myślenie nie boli.Pier***ony idioto ciekawe czy tak będziesz mówił jak będzie płonęło twoje mieszkanie a ty razem z nim
@ sniko zeby ci chata splonela i przy odszkodowaniu ci powiedzieli jebac matola tylko bog moze ci dac odszkodowanie
Nie mam pojęcia, jak ten śmigłowiec oderwał się od ziemi biorąc pod uwagę rozmiar cohones pilota i fakt, że muszą być wykonane ze stali. Zajebista akcja!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów