📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Astarot napisał/a:
Bohater jak najbardziej, tylko po co komu spalone dziecko?
bo wędzone się dłużej trzyma
Astarot napisał/a:
Bohater jak najbardziej, tylko po co komu spalone dziecko?
Ale mamy problem :/ Ono było spalone już przed pożarem (murzynek )
Chleb razowy napisał/a:
"Stay back! It not gonna help!"
Kobiety są nieracjonalne. Dziecko jest w rękach profesjonalistów, a ta (prawdopodobnie matka) jeszcze chciała podlecieć i chyba je przytulić albo pocałować w bolące miejsce, jakby to kurwa miało pomóc...
Chyba raczej "Stay back! You're not gonna help!"
kolor skóry się nie zmienił nawet krzyczą "still black! fire not gonna help" czy coś
Chciałem napisać, że to nie robi z niego bohatera i to uargumentować, ale mniejsza... Przypomniała mi się historia z życia wzięta z mojego osiedla. Kiedy to facet miał atak serca a babka, którą on utrzymywał okradła go i zostawiła. Ten mężczyzna był kierownikiem domu samotnej matki z dzieckiem a ta skurwiała dziwka, na która pluję okradła go i nie udzieliła mu pomocy. Później się dowiedziałem od ludzi mieszkających w ośrodku, że zabrakło dosłownie kilku chwil i by uratowali tego człowieka. Szkoda faceta, bo naprawdę dobry był organizował wycieczki dla tych samotnych matek z dziećmi, prezenty na święta, wyremontował ośrodek (pierwszy kierownik, który wyremontował tą jebaną dziurę) i zadbał o bezpieczeństwo dzieci przebywających na terenie ośrodka. Plac zabaw w środku, ogrodzenie, kamery.
Niech tej kurwie co go okradła rak macicy się trafi to przynajmniej zawód straci pizda jedna :/ Taką kurwę to powinni odstrzelić. A skąd wiem, że go okradła? Głupia, pazerna, ułomna, jebana idiotka zapomniała o kamerach w ośrodku Jedyne co dobre w tej smutnej historii to to że dziwka dostała po pysku, bo nawet sprawy nie miała za kradzież.
Trochę nie na temat ale jak mi się to przypomniało to musiałem to napisać
Niech tej kurwie co go okradła rak macicy się trafi to przynajmniej zawód straci pizda jedna :/ Taką kurwę to powinni odstrzelić. A skąd wiem, że go okradła? Głupia, pazerna, ułomna, jebana idiotka zapomniała o kamerach w ośrodku Jedyne co dobre w tej smutnej historii to to że dziwka dostała po pysku, bo nawet sprawy nie miała za kradzież.
Trochę nie na temat ale jak mi się to przypomniało to musiałem to napisać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów