Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Cytat:

Public executions for any illegal that rapes or kills an American.

Valentina Gómez, kandydatka do Kongresu Teksasu 🇺🇲, wyemitowała w X klip, w którym strzela w głowę manekina, po czym komentuje:
„To takie proste: publiczne egzekucje dla każdego nielegalnego imigranta, który zgwałci lub zabije Amerykanina”.

Źródło
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Black_Hole Wczoraj 13:18
juderaus napisał/a:

Walentina Ruchalez.

Tak nazywać się będzie jak wejdzie w męski świat kongresmenów
Zgłoś
contracts Wczoraj 13:21
Manekin był sprowadzony nielegalnie z chin?
Zgłoś
kaziolord Wczoraj 13:27
Ej tylko ja czekałem aż sobie zasadzi kulkę w noge ?
Zgłoś
KuBuX Wczoraj 13:31
żmij napisał/a:

Zaczynając od p. Gomez.

Od Ciebie
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 13:44 5
Insaner napisał/a:

Ale to zjawisko nie jest jakieś szczególnie dziwne. Jakaś część imigrantów opuszcza swój kraj, bo ma go dosyć. Zwyczajów, stylu życia czy jego poziomu. Trafiają z kraju A do kraju B (najczęściej trochę bogatszego). Żyje im się fajniej, niestety w ślad za nimi ciągną dziesiątki tysięcy ich pobratymców. W pewnym momencie orientują się, że ich dzielnica zaczyna wyglądać jak ta z kraju "A", wszędzie słyszą swój ojczysty język, wraca przestępczość pospolita itd. Na ich miejscu też byłbym pierwszym, który by krzyczał 'stop masowej migracji'. To podobnie jak masowa turystyka, która zniszczy każdy kraj.
Jakbym miał się na stałe przeprowadzić do innego kraju to tylko do takiego w którym chciałbym się wtopić w ich kulturę, nauczyłbym się języka, starałbym się żyć jak lokalni, jeść to co oni, spędzać podobnie wolny czas. Tak się dzieje dopóki jesteśmy tam sami lub w małym gronie imigrantów. Gdy zaczynają nas otaczać tysiące rodaków, spod ziemi wyrastają sklepy i usługi z obsługą w naszym języku to ta integracja się wyłącza, a wręcz zaczyna się izolacja i tworzenie gett. Takie getta mają zarówno latynosi, afrykańczycy, azjaci, jak i Polacy np. w Chicago. Sławny już Greenpoint w Nowym Jorku to miejsce w którym swego czasu nawet polskie produkty importowano, a wielu mieszkających tam Polaków nie powie więcej niż 3 zdania po angielsku po kilkudziesięciu latach w stanach.

Rozumiem to, bo sam byłem takim imigrantem jak wyjechałem na Wyspy po 2004. Uciekłem od polskiego syfu, a ten syf przyjechał za mną i to sama jego esencja. Wszystkich naszych polskich prymitywów, którzy robili nam siarę najchętniej załadowałbym wtedy na pakę TIRa i deportował. Albo utopił w morzu. Ale minęło kilka lat i zrobił się spokój. Jedni wyjechali, inni nabrali ogłady. Więc to nie zawsze tak działa. Nie ma na Wyspach polskich gett, choć w Irlandii jesteśmy największą mniejszością, a w UK byliśmy drugą największą, może dalej jesteśmy.

A na Greenpoincie pozostały już tylko jakieś polskie niedobitki, teraz to modna, droga dzielnica zamieszkana przez Amerykanów z kasą. Byłem tam 2 lata temu, polskich akcentów coraz mniej. W polskiej piekarni za ladą stoją Latynosi, a w polskiej restauracji z tradycyjnymi, polskimi pierogami nikt nie zna słowa po polsku.

Więc imigranci jednak się integrują, problem jest wtedy, gdy w krótkim czasie przyjeżdża ich zbyt wielu. Ale to problem tymczasowy, trzeba napływ przyblokować i poczekać. I nie rozdawać zasiłków, bo to jedna z głównych przyczyn słabej integracji. Człowiek zmuszony do pracy integruje się szybko, albo ląduje na ulicy i ginie. I dobrze, słabi muszą zginąć, tak jest lepiej dla pozostałych.
Zgłoś
RodrigoCortez Wczoraj 14:33
Adiczek napisał/a:

Ma mój głos

i mój miecz
Zgłoś
Regun Wczoraj 14:37
Za gwałt nie może być kary śmierci bo będzie się opłacał zabić po gwałcie...
Zgłoś
metyoo Wczoraj 14:47
pewnie lewary się odpaliły
Zgłoś
nastarkill Wczoraj 14:57
TwójCzarnyPan napisał/a:

A Valentina Gómez to rdzennie amerykańskie nazwisko. Trochę śmieszne, kiedy największymi przeciwnikami imigracji są dzieci imigrantów.
Podobnie będzie u nas, dzieci ukraińskich imigrantów wyrosną na radykalnych polskich nacjonalistów, popierających Konfederację.
Tako rzecze Wasz Czarny Pan. Wspomnicie moje prorocze słowa, sadole. Amen.

Nie imigracji tylko nielegalnej imigracji. Czujesz różnice?
Zgłoś
metyoo Wczoraj 14:57 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Rozumiem to, bo sam byłem takim imigrantem jak wyjechałem na Wyspy po 2004. Uciekłem od polskiego syfu, a ten syf przyjechał za mną i to sama jego esencja. Wszystkich naszych polskich prymitywów, którzy robili nam siarę najchętniej załadowałbym wtedy na pakę TIRa i deportował. Albo utopił w morzu. Ale minęło kilka lat i zrobił się spokój. Jedni wyjechali, inni nabrali ogłady. Więc to nie zawsze tak działa. Nie ma na Wyspach polskich gett, choć w Irlandii jesteśmy największą mniejszością, a w UK byliśmy drugą największą, może dalej jesteśmy.
A na Greenpoincie pozostały już tylko jakieś polskie niedobitki, teraz to modna, droga dzielnica zamieszkana przez Amerykanów z kasą. Byłem tam 2 lata temu, polskich akcentów coraz mniej. W polskiej piekarni za ladą stoją Latynosi, a w polskiej restauracji z tradycyjnymi, polskimi pierogami nikt nie zna słowa po polsku.
Więc imigranci jednak się integrują, problem jest wtedy, gdy w krótkim czasie przyjeżdża ich zbyt wielu. Ale to problem tymczasowy, trzeba napływ przyblokować i poczekać. I nie rozdawać zasiłków, bo to jedna z głównych przyczyn słabej integracji. Człowiek zmuszony do pracy integruje się szybko, albo ląduje na ulicy i ginie. I dobrze, słabi muszą zginąć, tak jest lepiej dla pozostałych.

Kwestia integracji i asymilacji leży głębiej, w pewnych kulturach pojęcie asymilacji ne istnieje, te beżowe gówna przyjeżdżają i niemal natychmiast zaczynają narzucać innym swoje obyczaje, a wytrychem do tego zamka jest pojęcie tolerancji, która coraz częściej działa jak droga jednokierunkowa, i to nie oni mają się asymilować ze społecznością, tylko społeczności mają asymilować się z nimi, a to zajebista różnica. Dopóki ludzie pozwolą sobie wchodzić na głowę w swoim domu, będzie tylko gorzej. Wyspa, francja, niemcy i w mniejszym stopniu beneluxy są tego najlepszym przykładem jak nie dać się zaorać we własnym kraju.
Zgłoś
żmij Wczoraj 14:57 1
KuBuX napisał/a:

Od Ciebie

Ja mieszkam we własnym kraju. Nie w ukradzionym Indianom. Pani Gomez jest imigrantką lub potomkiem takowych, geniuszu.
Zgłoś
Pietrushka Wczoraj 14:58 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

A Valentina Gómez to rdzennie amerykańskie nazwisko. Trochę śmieszne, kiedy największymi przeciwnikami imigracji są dzieci imigrantów.
Podobnie będzie u nas, dzieci ukraińskich imigrantów wyrosną na radykalnych polskich nacjonalistów, popierających Konfederację.
Tako rzecze Wasz Czarny Pan. Wspomnicie moje prorocze słowa, sadole. Amen.

Bo oni wszyscy źle słowa dobierają. Powinno się generalnie eksterminować zło. Nie ważne jakiego koloru. Piętnować jebaną patologię czy to czarną czy białą. Nie karmić ich i nie odziewać. Nagradzać benefitami tylko tym którzy pracują i płacą podatki w kraju. 800+ tylko dla rodzin gdzie oboje rodziców pracuje a ich dzieci wyrosnął na dobrych, mądrych i pracowitych ludzi. Żeby za te 800zł mogli wziąć sobie kilka dodatkowych dni wolnego i spędzić je wspólnie z rodziną albo gdzieś pojechać.
Na chuj inwestować w rodziny patologiczne. Żeby stary zamiast szukać roboty żeby mieć co dać dzieciom jeść, poszedł do mopsu i mógł dalej miesiąc pierdzieć w stołek i dorabiać handlując narkotykami? Takie rodziny mają większy budżet domowy niż nie jeden zapierdalający nadgodziny Polak.
Za to wszystko ktoś kurwa płaci. Pieniądze rozdawane za darmo w państwie nie biorą się z dupy.

Jezu, żebym doczekał dnia kiedy przyjdzie mi z urzędu pismo że mam się wstawić po odbiór rocznej nagrody z podsumowania.
"Miesiąc w miesiąc przez rok robił Pan po 170 godzin, dodatkowo był Pan tylko raz u lekarza, robił Pan tylko podstawowe badania więc nie wydaliśmy na Pana zbyt dużo kasy. Nadal nie jest Pan karany za przestępstwa, mówi Pan dzień dobry sąsiadom, oto 6 tysięcy złotych dla Pana. Taka skromna rekompensata za to że jest Pan w życiu tylko mrówką. Dodatkowo mamy kilka wolnych mieszkań, bo nie sprzedajemy po 15 sztuk milionerom tylko pilnujemy żeby każdy miał po jednym, jest Pan sam więc zaproponujemy Panu kawalerkę. Chyba że wreszcie stary błaźnie się ożenisz i zrobisz ze dwoje dzieci to damy Ci wtedy 4 pokojowe w dzielnicy gdzie mieszkają ludzie w Twoim wieku.
Aha. Damy też kredyt za darmo. Na remont albo samochód. Ile Pan od Nas weźmie tyle Panu zabierzemy. Po 300 złotych z wypłaty przez 8 lat.
Do widzenia, następny"

ukryta treść
Dobra, już wstaje. Zesrałem się
Zgłoś
PieronJasnySzlag Wczoraj 14:58 2
ZiooMall napisał/a:

W sensie babka której przodkowie widać z nazwiska nie byli Amerykanami ...

A to jakaś narodowość ci Amerykanie?
Mordo, ameryka to tygiel kulturowy od samego początku istnienia (istnienia usa).
Zgłoś
gaja1 Wczoraj 15:00
Powinni to puścić w mediach w całej Europie
Zgłoś
Kurisu Wczoraj 15:05
Tylko tam działa to odwrotnie. to czarni odstrzeliwują białych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem