Śmiejecie się z tego, ale wasze katolskie zabobony wcale się wiele nie różnią formą i wyzyskiem wiernych, tylko jak ktoś po tym pojedzie, to będzie ból dupy połowy portalu i dyskusje jak to KK nie zbawia świata i czy ktoś woli ciapaków
Jesteście tacy sami jak ludzie płacący za Hadouken na ryja, tylko wy płacicie za jedzenie magicznych krakersów i kropienie magiczną wodą.
Pozdrawiam i z góry polecam maść na ból dupy.
Tylko wychodzi na to, że w całym temacie tylko tobie by ta maść się przydała ;]
CześćŚmiejecie się z tego, ale wasze katolskie zabobony wcale się wiele nie różnią formą i wyzyskiem wiernych, tylko jak ktoś po tym pojedzie, to będzie ból dupy połowy portalu i dyskusje jak to KK nie zbawia świata i czy ktoś woli ciapaków
Jesteście tacy sami jak ludzie płacący za Hadouken na ryja, tylko wy płacicie za jedzenie magicznych krakersów i kropienie magiczną wodą.
Pozdrawiam i z góry polecam maść na ból dupy.
Wow, ale cipa rage.... chłopie, weź się supokój, niech sobie każdy wierzy w co chce... nie moja sprawa nie mój problem, ze też musisz błyszczeć "mondrościou" ;d
i do tego znasz obrazek z maścią na ból anusa, no no, njusy masz chłopie pierwsza klasa, jesteś jak błyskawica
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów