📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W Stanach to normalne, murzynki są tu postrzegane za najbardziej agresywne samice, za krzywe spojrzenie może cie oszczekać....
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
@JaninkaKusooka
Akurat dzisiaj nie zabrał statywu, i pewnie nie patrzy cały czas w ekran.
Już zdążyli mu go zajebać
Czemu temu czarnemu pomiotowi tak zawsze kłaki lecą? I czemu zawsze jak są takie filmidła, to się dzieją w USA? To jakaś tradycja, że czarne ścierwa czasami muszą wyjść na dwór i się ponapierdalać w grupach? Ale o co? O prawo do opierdalania gały małpom z dzielnicy? O możliwość żebrania w swoim rewirze?
Ta gruba jakaś czarna wersja hondy, nawet ciosy i postawa ta sama w walce z pomarańczowym wojownikiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów