18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
gabriel0 2016-12-21, 9:44
"Pani, letko. Tak aby tylko tylko kolorku złapały."

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
kris1972v 2016-12-21, 11:03
dwa na miejscu cztery na wynos frytki

bardzo mi sie podobało po hamerykansku
Zgłoś
korinogaro 2016-12-21, 16:55
W sumie wyglądają smacznie.
Zgłoś
cola1111 2016-12-21, 18:22 1
Taki szczurek pewnie jest zdrowszy niż kiełbasy w polskich sklepach ze starych macior. Mam znajomego rzeźnika, mówi, że od około 2-3lat w masarni (Kujawsko Pomorskie) nie widział świeżego mięsa, wszystkie półtusze przewożone z zachodu (głównie Niemcy i Dania), stare aż prawie czarne (jak wołowina w kebsie), około 40-50% mięsa ma wrzody. Opowiadał tez jak ze starego robi się nowe, po zmieleniu mięska, wrzuca się barwnik i po 8-12 godzinach mamy piękne czerwoniutkie mięsko. Jest jeszcze sposób na bardzo jędrne i dużo więcej ważące mięsko, otóż do takiego pojemnika z mięsem mielonym, trzeba dosypać wypełniacz (konsystencja jak nawozy sztuczne stosowane w rolnictwie) i znowu po 8-12 godzinach mamy 30-40% mięsa więcej. Jest też przepis na wołowinę, na szczęście dość naturalny, otóż wołowinę robi się ze starych, takich na prawdę starych macior(podobno maciory mają ciemne mięso). Kiedyś jak kupiłem sobie kebaba z wołowinką, stwierdziłem, że kupię też mamusi, no i jak posmakowała tego specjału to podsumowała tak ''sałatka bardzo dobra, sos fajny, bułka ok, ale mięso jest stare'' .Nie wiem nigdy nie jadłem starej maciory bo wychowałem się już w ''nowoczesnym świecie'' ale chyba coś w tym jest. No ale dalej zamawiam kebaby se starą maciorą, bo mi smakują. Zjadłbym też psa albo takiego szczura, oczywiście pod warunkiem, że będzie to fachowo i zdrowo przyrządzone, bo przecież mięso to mięso.

Cola
Zgłoś
Sklasyk 2016-12-21, 21:17 1
@IOI Kurwa, już myślałem, że nikt tego nie napisze.
Oczywiście jest to proces jedynie opalenia z sierści, jak w latach 90 jeździłem do dziadka na wieś to po świniobiciu zawsze opalaliśmy go słomą z sierści, a największym szokiem (w sumie nawet do tej pory) było picie przez lokalnego rzeźnika świeżej krwi po rozpołowieniu świniaka, i jedzenie (właściwie żucie) tej jedynie ledwo opalonej skóry... Nie jeden by się na sam widok zrzygał

3d dupa dupa dupa
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2016-12-21, 23:58
O kuuurwa, to już wiem co zrobić, jak skończy się zagrycha.

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów