Street Art w mieście stołecznym, motyw powstańców
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewak mode on: Faszyzm i wandalizm! Powinna być namalowana para gejów z dzieckiem! Niech żyje lewacki postęp, pamięć historyczną zostawmy faszystom! *Lewak mode off.
A CO TO ma ZNACZYĆ !! ja to zgłaszam w odpowiednie służby przecież tak niemożna żeby po budynkach tym szprejem sprajem czy tymi innymi ich tam nielegalnymi farbami po scianach malować no minimum 5 tysięcy kary i z 5 miesięcy robót społecznych minimum ja proszę państwa znam wpływowych ludzi proszę proszę się nie zdziwić że ja to w telewizji nagłośnię i cały kraj zobaczy cała polska zobaczy te wybryki chuligańskie !!
DuckDogers, autor tematu na sadolu nie koniecznie musi być patriotą czy chuj wie kim. Wrzucił materiał i to wszystko. Skąd wiesz, że jest patriotą? Jak ja wrzucę kawał o żydach to jestem antysemitą od razu? albo kawał o czarnych to jestem rasistą? Nie ograniczaj się tak.
piękne dzieło w jakże chujowym mieście ;P
Widzę, że coraz częściej w komentarzach pojawia się sformułowanie "lewak", czyżby sadistic stał się ofiarą nowej mody, która zastąpi jakże wysłużone teksty o "materiale własnym".
Jak Warszawy nie lubię, tak przyznam szczerze z ręką na sercu, że darzę olbrzymim szacunkiem ludzi biorących udział w powstaniu (tym jak każdym innym) i walczących za NASZ kraj. Podoba mi się zatem też propagowanie ważnych wydarzeń dla Polski w taki czy inny sposób.
Jak Warszawy nie lubię, tak przyznam szczerze z ręką na sercu, że darzę olbrzymim szacunkiem ludzi biorących udział w powstaniu (tym jak każdym innym) i walczących za NASZ kraj. Podoba mi się zatem też propagowanie ważnych wydarzeń dla Polski w taki czy inny sposób.
U mnie na bloku obok też był dość długo taki mural. Jakiemuś lewakowi z ichniej wspólnoty to przeszkadzało i wpadł na pomysł aby zamalować to na szaro.
Po czym po kilku dniach pojawiła się w tym miejscu riposta już zwykłym zielonym sprayem "A mogło być tak pięknie", a niedługo i to zniknęło. Teraz chyba są tam jakieś tagi i nikomu już nie wadzą.
Po czym po kilku dniach pojawiła się w tym miejscu riposta już zwykłym zielonym sprayem "A mogło być tak pięknie", a niedługo i to zniknęło. Teraz chyba są tam jakieś tagi i nikomu już nie wadzą.
Jedyne malowidła na ścianach które by mnie nie wkurwiły
GhostScarface napisał/a:
piękne dzieło w jakże chujowym mieście ;P
Ale w piątek już będziesz u siebie.
Nie o taką Polskę walczyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów