jak powszechnie wiadomo z TVNu strefy no go nie istnieją toteż reporterka chciała sobie po jednej pospacerować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@conderus: a co, bez wazelinki juz nie ma strefy no-go? pytam bo kolega pyta
No kurwa, co złego może się stać?
@Radbug Może nie pomieścić wszystkich D: maczet w brzuchu.
Kurwa, te strefy no-go... nie wyobrażam sobie tego u nas. Żebym musiał schodzić z drogi tym jebanym kozojebcom w moim własnym mieście? Kurwa, to się w głowie nie mieści.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
albineek napisał/a:
W Japonii islam jest nielegalny..
Kolejny wierzy w ten fejk
sam juz nie wiem co o tym myslec ... byłem w tej dzielnicy 2 miesiące temu, poszliśmy z 2 kumplami na kawę i żadnych problemów nie widziałem. Jeden z tych kolegów tam mieszka (bo tanio) i tylko się śmieje, że "halal city", a problemów żadnych nie miał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów