BTW... Skończcie z przepisywaniem treści postów tyle że z inną kolejnością słów i nauczcie sie czytać treści poprzednich użytkowników bo z tych 30 czy tez 40 postów można zrobić max 3.
Nie jestem Faszystą ani pierdolonym Rasistą "NAS"Czytam i nie wierzę... Przez pierwsze kolejne 10 postów strefa zgniotu malucha kończy się na silniku, potem bezpieczne przewożenie ludzi w bagażniku przez następne 20 postów... i w co ja mam kurwa wierzyć skoro maluch bagaznik na z przodu?!
BTW... Skończcie z przepisywaniem treści postów tyle że z inną kolejnością słów i nauczcie sie czytać treści poprzednich użytkowników bo z tych 30 czy tez 40 postów można zrobić max 3.
Z przepisywaniem postów treści skończcie tyle że kolejnością inną z słów i treści czytać użytkowników nauczcie się poprzednich bo 40 z 30 czy też 3 postów zrobić można max.
Jeszcze jeden i limit autora wyczerpany.
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.Czytam i nie wierzę... Przez pierwsze kolejne 10 postów strefa zgniotu malucha kończy się na silniku, potem bezpieczne przewożenie ludzi w bagażniku przez następne 20 postów... i w co ja mam kurwa wierzyć skoro maluch bagaznik na z przodu?!
Tak się dziwnie złożyło ze wszyscy napisali o maluchu? Ja pierdole cóż za koincydencja...