📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może córeczka tego słuchała namiętnie wcześniej. To jej puścił przy publice.
co to za gejowska piosenka o gejowskim lizaniu kul ?
Jebany, pedofil czy ki chuj??
pyotreck napisał/a:
Czyli nie przeszkadzało by ci że jeszcze bawi się lalkami???
Sądzisz że ona jeszcze nie wie, że to służy nie tylko do siusiania? No i taki duży biust
Tym którzy sądzą że to jest słabe niech przesłuchają cały kawałek A2M potem przeczytaja ze zrozumieniem na tekstowo o czym to jest i zrozumieja.
Darkwaterfall napisał/a:
I to ma być kurwa śmieszne?
No kurde jest ... dorośnij, zrób dzieciaka i naucz się angielskiego... dla mnie bomba troll
On pokazuje w ten sposób ze chce wyruchać te młode kurwy albo pokazać że jest spoko.
Po przesłuchaniu teledysku oryginalnego stwierdzam,że jest śmieszne,bo nie chodzi tutaj o córkę(Bo na teledysku stary gruby typ zabawia się z kurwami po 90 lat)To jest odniesienie do niego samego(Ojca w aucie,bo czego słuchasz,to się z tym identyfikujesz)żeby smarkula wstydziła się za łojca w szkole.Najgorzej jak komuś sraka z dupy leci,a chuja nie wie o kontekst
Co za gowno, a ten tatus to jakis totalny wieskniak, no ja wiem, tam glownie tacy sa.
Olisadebe napisał/a:
Po przesłuchaniu teledysku oryginalnego stwierdzam,że jest śmieszne,bo nie chodzi tutaj o córkę(Bo na teledysku stary gruby typ zabawia się z kurwami po 90 lat)To jest odniesienie do niego samego(Ojca w aucie,bo czego słuchasz,to się z tym identyfikujesz)żeby smarkula wstydziła się za łojca w szkole.Najgorzej jak komuś sraka z dupy leci,a chuja nie wie o kontekst
co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów