Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oczywiście ktoś krzyczy shi dindu nutin... chociaż w tym przypadku to ma rację i jest to nagrane.
Jak kurwa nic? Stoją cepy na środku ulicy... Chce sobie postać to niech stanie na chodniku... Dindu noffingi jebanie.
Jakby jej w jape strzelił to by dodatkowo nic nie gadała.
PS: elegancko się kula odbija
@up, ciekawe kto otworzył klatki z brudasami z antify
Jak to kto ?
Soros
HIV alert!
Dlaczego niby? Za stanie przed kordonem policji należy się teraz postrzał? Dzisiaj w nich, jutro w Ciebie, bo przeszedłeś przez jezdnię na czerwonym.
Zrozumiałbym gdyby rzucali czymś w tych policjantów, ale jak dla mnie dzikie wrzaski, to jednak trochę za mało jak na taką reakcję.
Zwalczanie złodziei i kryminalistów siłą, popieram. Do idiotów to bardziej armatki wodne pasują jednak, a nie gumowe kule...
za co ? za jajco!!!!!!!!1
Dlaczego niby? Za stanie przed kordonem policji należy się teraz postrzał? Dzisiaj w nich, jutro w Ciebie, bo przeszedłeś przez jezdnię na czerwonym.
Zrozumiałbym gdyby rzucali czymś w tych policjantów, ale jak dla mnie dzikie wrzaski, to jednak trochę za mało jak na taką reakcję.
Zwalczanie złodziei i kryminalistów siłą, popieram. Do idiotów to bardziej armatki wodne pasują jednak, a nie gumowe kule...
Właśnie ci idioci blokują pracę policji , która bardzo by chciała dotrzeć do miejsc gdzie grasują złodzieje i kryminaliści z blm i antify. Albo celowo albo z własnej głupoty, wpierdol zasłużony.
Najlepsze są wrzaski godowe. Stoją kretyni na środku drogi przed kordonem bagiet i wielce zdziwieni, że mają sobie iść. Elegancki strzał. Od razu zadziałał na resztę przygłupów.
I to jest właśnie odpowiednie podejście policji. Wystarczy precyzyjny odstrzał lidera a reszta stada sama odejdzie w pokoju.
Jaki powód protestu? Domagają się delegalizacji białego ryżu, czarnych plaż?
pewnie chca zakazac wydobywania węgla bo ten cierpi jest naruszana wolnosc i godnosc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów