📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
modified1 napisał/a:
Miałem kilka momentów na mieście że srać się chciało, i nigdy bym nie odjebał takiej wsi, zawsze idzie ogarnąć kibel publiczny, kibel w jakiejś uczelni, restauracji za darmo czy za opłatą. A jak już nie ma opcji to rura w jakieś ustronne miejsce gdzie nikogo nie ma a nie chuj wie w jakiejś bramie koło randomowej osoby walisz sprute jak najgorszy ściek ;d
Życia nie znasz, widać po twoich wypocinach.
kubol napisał/a:
Musze czesciej wychodzic na miasto
Wygrał Pan talon na balon.
Stolec trzeba wypracować. Tzn. wychodzić, tak z 5-10 km dziennie.
I wtedy w sraczu spędzasz góra minutę, jeśli uprzesz się, by się podcierać, a nie podmyć.
Nigdy tego nie skumam - zesrać się i nawet nie podetrzeć - przecież to całe dupsko, gacie, spodnie za chwilę w takim stanie jakby się skartoflić w gacie. Zwierzęta to chociaż sobie dupę wyliżą, a takie zwierzę dalej brudne chodzi po ulicy, a nie chciej żeby do autobusu weszło.
modified1 napisał/a:
Miałem kilka momentów na mieście że srać się chciało, i nigdy bym nie odjebał takiej wsi, zawsze idzie ogarnąć kibel publiczny, kibel w jakiejś uczelni, restauracji za darmo czy za opłatą. A jak już nie ma opcji to rura w jakieś ustronne miejsce gdzie nikogo nie ma a nie chuj wie w jakiejś bramie koło randomowej osoby walisz sprute jak najgorszy ściek ;d
Życia nie znasz, piszę to jako osoba, która zesrała się w nachy w pociągu podmiejskim. Kibla nie było na stacjach, które mijałem (takie zadupie). Kiedy stwierdziłem, że pierdole wychodzę srać w krzaki, dupa zrobiła mi psikusa.
Od tamtego momentu nie oceniach takich ludzi, a łączę się w bólu i wstydzie
Na chuj w ogole sie wypowiadacie, dyskutujecie jeden 70latek z drugim moze 14 latkiem bo chuja wiecie kto siedzi po drugiej stronie i pierdolicie bez sensu komus marujac czas....
Szybka akcja.
Zesrał się jak gołąb. Tylko skrzydeł nie miał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów