Miła dla uszu prezentacja (chyba amerykańców) broni palnej, w celu zwiększenia wiedzy o budowie broni dla potencjalnych morderców/ terrorystów/ ludobójców. Daj obywatelom dostęp do broni w celu obrony osobistej, a oni ponapieprzają w powietrze. Akcja od 0:50 Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze chciałem ponapierdalać z M60 z lecącego helikoptera do jakiegoś konwoju, bazy itp.
Ja nie wiem jak, ale chcę m4 albo m16, ciekawe czy uda mi się je kiedyś kupić na jakimś 'markecie'
@up to raczej drum and bass. Ale i tak nadal nie lubicie dubstep'ów ;]
chcecie sobie postrzelać "na żywo" polecam asg, poszukajcie sobie na necie fajny sport.
@up
asg do strzelania z broni ostrej nijak się nie ma... pójdź sobie na jakąś komercyjną strzelnice (tylko kurwa drogie to) to się przekonasz...
asg do strzelania z broni ostrej nijak się nie ma... pójdź sobie na jakąś komercyjną strzelnice (tylko kurwa drogie to) to się przekonasz...
prwadziwy komandos 21 wieku
Pierdolony tłuścioch...tylko może pokazać, że ma dostęp to takich rzeczy i nic więcej...do korzystania z tego w warunkach bojowych się nie nadaje, w 5 sekund by go zajebali...
@Up
Powiedz to panom walczącym podczas WW2. Ty pewnie nawet nigdy nie strzlaleś z prawdzwiej broni heh... Nie COD się nie liczy
Powiedz to panom walczącym podczas WW2. Ty pewnie nawet nigdy nie strzlaleś z prawdzwiej broni heh... Nie COD się nie liczy
U nas masy bolesną śmierć od kosy, tam humanitarną kulkę w łeb. Tak, nigdy nie dostałem kosą. Koleżka tak -_-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów