📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kozogłowy napisał/a:
Strzelanie z petard zostawiam dla gimnazjalistów, a gimnazjalistów po 22 strzelających petardami zostawiam policji Oczywiście telefon na policję zostawiam sobie.
Chodzilo mi bardziej o wymierzenie policzka tej durnej akcji na FB, niż o propagowanie strzelania z petard.
napierdalac to ty se możesz psa w dupe
name01 napisał/a:
napierdalac to ty se możesz psa w dupe
Ok, ale mój pies ciebie w usta, tylko tak ten uklad zadziala...
Pies patrzy na ciebie jak na idiote
misiek1991 napisał/a:
Pies patrzy na ciebie jak na idiote
biedak...nie jest jeszcze swiadomy tego co go czeka za kilka godzin...
ZamknijPape25 łoooo kurwa zaimponowałeś tym tematem. Twardziel z ciebie, jakich mało. Kurwa psy będzie straszył w sylwestra. Co co cymbał. To sobie misje znalazłeś.
A żeby Ci kurwa coś urwało pajacu.
A żeby Ci kurwa coś urwało pajacu.
Szkoda że Ci pies nie robił fotki na tym dywanie bo byśmy Cię zgnoili do reszty.
Chuj mnie obchodzą wasze zjebane psy, zjebane petardy i zjebany fejsbook. Temat jak gówno z onetu.
kurwa nie narzekajcie na petardy bo dzięki nim będzie potem co na harda wrzucać
On jeszcze nie wie....
@ Ruszek
ciebie kompletnie popierdoliło, za taki hajs byś najebany miesiąc latał
ciebie kompletnie popierdoliło, za taki hajs byś najebany miesiąc latał
Ruszek, o Bonkers witaj
Pamiętaj, że liczy się tylko PIERDOLNIĘCIE
btw
masz może kosmicznego policjanta? Nazwa rozpierdala
Pamiętaj, że liczy się tylko PIERDOLNIĘCIE
btw
masz może kosmicznego policjanta? Nazwa rozpierdala
Takie zabawy to 5 lat temu. Teraz szkoda kasy, lepiej się nalać do pełna i zapomnieć o chujni tego świata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów