18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Polowanie na wiewiórki - ciekawy moment w 2:40

Polowanie na szpaki - ciekawy moment w 6:30

Ptaki, które widzą pociski

Wydaje mi się, że kiedyś widziałem tu podobny film ale nie znalazłem.

ps. ten koleś to z pewnością sadol
Zgłoś
Voltane 2012-08-31, 23:13 1
Ja czekam na filmik z polowania na Rumunów
Zgłoś
Korliki 2012-08-31, 23:27
cornishon69 napisał/a:

"Polowanie na wiewiórki - ciekawy moment w 2:40" Jak byś słuchał/znał angielski to wiedział byś że koleś mówi że na strzał mają wpływ czynniki otoczenia i wysokość na której się znajduje przez co musi strzelić ponad celem.

Przy takiej mocy wiatrówki celowanie powyżej celu na takiej odległości jeśli jest dobrze ustawiony celownik nie jest potrzebne a to że na filmie widać że celownik jest ponad celem jest tylko i wyłącznie przyczyną tego że kamerka na celowniku jest pod innym kątem niż oko ustawiona.
Zgłoś
malvo 2012-08-31, 23:29 1
Nie ten gość nie jest sadolem , oglądam go od kilku lat a ta twoja wstawka jest po prostu do dupy, mogłeś chociaż dać jak polował z kuszą u retard...

non potest tacens
Zgłoś
k18t 2012-08-31, 23:31
Koleś używa np Edgun Matador kaliber .22 czy np Benjamin Maruder kaliber .25
tu macie porównanie
Zgłoś
Kserx 2012-08-31, 23:31 2
On strzela do wiewiórek bo w hameryce uważane są za szkodniki tak jak np szczury, i jest tego tam od groma, w Polsce widuje się je na cmentarzach i jakichś parkach i jest ich ogólnie niewiele i żal ich zabijać
Zgłoś
gwizdus 2012-08-31, 23:38 10
Praca jak każda inna, tępi szkodniki tylko że na swój dość można by rzec po waszych wypowiedziach-kontrowersyjny sposób. Dziwne to komentarze.. Przecie to Sadistic jest, ktoś wrzuci filmik jak gość likwiduje szkodniki bronią, a nie pułapkami czy wodą to już od razu oburzenie.. się nie podoba to zmieńcie serwis, nie wiem może kwejk?
Piwo Leci
Zgłoś
GranD 2012-08-31, 23:39 2
Sprzęt to Edgun Matador 5,5mm BullPup PCP, ek tego sprzętu oscyluje w granicach 80-90J, wiec można pokusić się o coś więcej, może nawet na lisa ? Na małe ptaki w zupełności wystarczy 10J natomiast na zające okolo 16J. Większa role niż energia odgrywa miejsce trafienia, niektóre zwierzęta preferują ostrzał w komorę a inne centralnie w głowę. Oczywiscie w Polsce Airgun Hunting jest zabroniony ale w UK to inna sprawa
Zgłoś
Novotko 2012-08-31, 23:51 1
chujowy ten koleś. niech wypierdala

nie ma piwa dla zjebów
Zgłoś
czochu 2012-08-31, 23:53
Tą z 5.10 godnie odjebało do tyłu , efekty jak w Matrix-e c:
Zgłoś
Novotko 2012-08-31, 23:55 2
@edit

żeby nie było, że mój komentarz jest niekonstruktywny, nie odnosi się do niczego itp., to zbulwersował mnie zabijaniem ptaków żeby udowodnić jakim jest zjebem. amen
Zgłoś
.3lite 2012-08-31, 23:59
Novotko napisał/a:

@edit

żeby nie było, że mój komentarz jest niekonstruktywny, nie odnosi się do niczego itp., to zbulwersował mnie zabijaniem ptaków żeby udowodnić jakim jest zjebem. amen

Zjebem toś ty jest ;s
Zgłoś
PiotreH 2012-09-01, 0:01 1
Cytat:

na chuj zabijac wiewiorki

P.S. Nie ja nagrywałem...
Zgłoś
gieno1 2012-09-01, 0:01
kto chciałby postrzelać w "ptaka" tego kolesia ręka w góre
Zgłoś
chocolatepope 2012-09-01, 0:11

Ostatnia przygoda Wróbla Ćwirka...
Zgłoś
.3lite 2012-09-01, 0:20
GranD napisał/a:

Sprzęt to Edgun Matador 5,5mm BullPup PCP, ek tego sprzętu oscyluje w granicach 80-90J, wiec można pokusić się o coś więcej, może nawet na lisa ? Na małe ptaki w zupełności wystarczy 10J natomiast na zające okolo 16J. Większa role niż energia odgrywa miejsce trafienia, niektóre zwierzęta preferują ostrzał w komorę a inne centralnie w głowę. Oczywiscie w Polsce Airgun Hunting jest zabroniony ale w UK to inna sprawa

Wszystko fajnie ale na którymś filmiku pokazał, że prędkość to 275 m/s więc nijak nie wyjdzie 80-90J a raczej 20 max.

Poza tym, gdyby tam było 80-90J to taki pocisk wchodziłby w naddźwiękową a słyszysz tam jakikolwiek huk przy strzale?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów