📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Gdyby strzelał ze śrutu to by zestrzeliwał po kilka rzutek na raz. Nie tylko śrut jest pociskiem w nabojach do strzelby.
Ah widzę, że tu mamy spore grono specjalistów od strzelectwa sportowego... a mnie się zdawało że chmura śrutu w momencie uderzenia celu oddalonego tak jak na filmie nie jest wieksza od zaciśniętej pieści, ale co ja tam moge wiedzieć
Należy zacząć od tego, że on sam sobie te rzutki rzuca, więc od początku wie jak polecą, w dodatku poruszają się po prostej od lufy w dal do przodu (wzdłuż linii strzału). Niech tak trafi jak kto inny mu będzie rzucał i w poprzek linii strzału.
Czy ktoś zwrócił w ogóle uwagę Z CZEGO on strzela? Przecież to naboje ze śrutem, lecą na wszystkie kierunki, nawet gdyby chybił o 20 cm, to i tak by trafiło te rzutki.
To jest mistrz świata jak by ktoś nie wiedział
Już znawcy się odezwali, "śrutem strzela", lamus. Widać nawet na filmiku, że do góry nogami strzelbę trzyma, bo celować przecież nie musi, po chuj jak śrutem napierdala!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów