📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bro... co za life! Przyszedłeś zaje... coś do żarcia i popicia, a tu ci ktoś w tyłek strzela, meeen.
Kolory masz na wyświetlaczu odwrócone. Reklamuj to.
Majles napisał/a:
Biały debil
Kolory masz na wyświetlaczu odwrócone. Reklamuj to.
Elijah Shorter - uczciwy murzyn co chciał zapłacić za zakupy jak każdy normalny obywatel to go narwaniec postrzelił. Ja pierdole.
Murzyn sobie przyszedł z siateczką i plecaczkiem po chipsy paprykowe a dostał w poślad. To się nazywa mieć niefarta.
Heliar napisał/a:
Przestrzelenie płuca, wątroby, żołądka, trzustki, nerek, SERCA, jest mniej bolesne i inwazyjne? Myślisz, że te organy krwi nie potrzebują i tam żadnych tętnic nie ma?
Gość na filmie miał pecha, zresztą bycie murzynem to chyba jeszcze większy pech.
W płuca jak dostaniesz da się odratowac,trzustke ,nerki też ale jak w tętnice udową dostaniesz to masz minute aby sie pomodlić
Shahbaz Hussain, 51, i Shamun Shaukat, 42 odjebani. Czyli dwóch sand-niggerów mniej. Same plusy. Szkoda tylko, ze chlop sie dal złapać
PsikutaBezS napisał/a:
Rozumiem, że trafienie 20 razy w brzuch jest bezpieczniejsze.
Na pewno łatwiej trafić. A i ponoć kurewsko boli postrzał w brzuch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów