18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Strzelanina w Dagestanie
Centurion • 2024-06-23, 19:30
Cytat:

W Derbencie i Machaczkale doszło do zbrojnych ataków na dwie cerkwie, synagogę i posterunek policji – komunikat Narodowego Komitetu Antyterrorystycznego Federacji Rosyjskiej

Dwóch zabitych napastników

[ Dodano 2024-06-23, 19:42 ]
Część napastników została ujęta na plaży

[ Dodano 2024-06-23, 19:50 ]
Cytat:

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Dagestanu: Dotychczas w wyniku dzisiejszych wydarzeń zginęło 6 funkcjonariuszy policji, a 12 zostało rannych.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zmieniono 9 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~tedwaha 2024-06-23, 21:27 2
te z czarnymi brodami, dobrze odżywione to z daleka widać że Czeczeni, nigdzie indziej tam nie ma takich misiów, jeszcze specnazowski AKS-74UN w rączkach ...

No kurwa jak by nie patrzył wychodzi że to imigranci z Ukrainy nasłani przez pis
Zgłoś
Geraldinio 2024-06-23, 21:29 1
W rosji, 2 cerkwie, synagoga, posterunek policji?

Nasi tam byli?
Zgłoś
Centurion 2024-06-23, 21:31 1
Oficerowie rosyjskich sił specjalnych starli się z bojownikami w pobliżu katedry w Machaczkale.

Zgłoś
ibrahim 2024-06-23, 22:40
Proste - srallachy akbary chcą się oddzielić od zsrr, bo patrząc na krainę-U wywęszyli kozim nochalem, że zsrr słabe jest, ale to jeszcze nie teraz, jeszcze muszą poczekać. Także yebał ich pies, a raczej kozioł.
Zgłoś
Centurion 2024-06-23, 22:55 1
Podobno już koniec akcji

Zgłoś
p................n 2024-06-23, 23:10
Wg kacapów winni tej zabawie są NATO i upadlina
Zgłoś
Sraj1 2024-06-23, 23:30 3
"Rosjanie w pełni nauczyli się żyć z sankcjami i przestawili kraj na gospodarkę wojenną".

Właśnie widać, hehe. Połowa służb albo na Ukrainie, albo już w piachu na Ukrainie. To sobie Chorasan będzie bezkarnie hasać, bo rozpoznania zero.

Takich przypadków będzie wiele.

I mnie to bardzo cieszy.
Zgłoś
xPaJaCx 2024-06-24, 0:19 2
Sraj1 napisał/a:

"Rosjanie w pełni nauczyli się żyć z sankcjami i przestawili kraj na gospodarkę wojenną".
Właśnie widać, hehe. Połowa służb albo na Ukrainie, albo już w piachu na Ukrainie. To sobie Chorasan będzie bezkarnie hasać, bo rozpoznania zero.
Takich przypadków będzie wiele.
I mnie to bardzo cieszy.

A mnie bardzo nie cieszy bo póki Rosja jest popierdolonym gównem w całości to przynajmniej jest w miarę poczytalna, natomiast wyobraź sobie co mogą robić poszczególne krainy geograficzne których w Rosji może być łącznie kilkadziesiąt i teraz niech na każdej będzie baza wojskowa z bombą atomową. Rosja jest na tyle popierdolona że byłaby gotowa rozlokować te bomby po całym terytorium. Myślisz że mało jest świrów po za Putinem w Rosji? Ja bym nie chciał żeby zamiast jednego było ich kilkudziesięciu.
Zgłoś
smc 2024-06-24, 1:11 1
Rosja zbierze je wszystkie do kupy u siebie, a inne krainy oddzielą się i będą jej robić koło pióra. Tak więc udławią się krainą U śmiertelnie.
W regi9nie będzie permanentna wojna następne 50 lat, a futin będzie postezegqny jako wariat i grabarz mocarstwa. Całe zakaukazie to będzie jedna wielka Czeczenia i smród. Po pewnym czasie żółtki wjadą tam gospodarczo, następnie rozlokują siły I opanują połowę kuli ziemskiej. To będzie punkt wyjścia do opanowania całej kuli ziemskiej w ciągu 100 lat. Żółta rasa zaleje świat.

Howg.

[ Dodano 2024-06-24, 01:13 ]
Ogólnie: żółtki ruską onucą pomazały świat, a na koniec wytrą sobie nią dupę.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-24, 11:13
xPaJaCx napisał/a:

A mnie bardzo nie cieszy bo póki Rosja jest popierdolonym gównem w całości to przynajmniej jest w miarę poczytalna, natomiast wyobraź sobie co mogą robić poszczególne krainy geograficzne których w Rosji może być łącznie kilkadziesiąt i teraz niech na każdej będzie baza wojskowa z bombą atomową. Rosja jest na tyle popierdolona że byłaby gotowa rozlokować te bomby po całym terytorium. Myślisz że mało jest świrów po za Putinem w Rosji? Ja bym nie chciał żeby zamiast jednego było ich kilkudziesięciu.

A mnie cieszy, bo im większy tam będzie rozpierdol, tym bezpieczniejsza Europa, tylko granicy trzeba pilnować. A broń jądrową trzeba umieć użyć, żaden lokalny watażka nie będzie w stanie. Już prędzej ją rozkradną ruscy żule w poszukiwaniu metali kolorowych, a paliwo do rakiet wypiją.

[ Dodano 2024-06-24, 11:19 ]
smc napisał/a:

Rosja zbierze je wszystkie do kupy u siebie, a inne krainy oddzielą się i będą jej robić koło pióra. Tak więc udławią się krainą U śmiertelnie.
W regi9nie będzie permanentna wojna następne 50 lat, a futin będzie postezegqny jako wariat i grabarz mocarstwa. Całe zakaukazie to będzie jedna wielka Czeczenia i smród. Po pewnym czasie żółtki wjadą tam gospodarczo, następnie rozlokują siły I opanują połowę kuli ziemskiej. To będzie punkt wyjścia do opanowania całej kuli ziemskiej w ciągu 100 lat. Żółta rasa zaleje świat.
Howg.
Ogólnie: żółtki ruską onucą pomazały świat, a na koniec wytrą sobie nią dupę.

Chiny nie są w stanie zdominować świata bez kradzieży technologii z Zachodu, a to słabo im ostatnio idzie, bo Zachód już nie chce u siebie chińskich studentów, ani stażystów. A zamordyzm nie sprzyja rozwojowi nauki. Ale Rosję wykupią. I bardzo dobrze.
Zgłoś
Sraj1 2024-06-24, 13:12 4
xPaJaCx napisał/a:

To już było w latach 90-tych i jakoś przeżyliśmy.

Powiem więcej, to że Rosja była tak rozłożona na łopatki (i dalej jest) dało nam furtkę do poczynienia wzrostu gospodarczego i dołączenia do krajów pierwszego świata.
Zgłoś
Kozłastopa 2024-06-24, 13:40
@Sraj1: Taaa, kraje pierwszego świata są, ale pierwsze do wyruchania Polski z mapy. Wyjrzyj za okno, jaki piękny IV rozbiór.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-06-24, 14:54 1
Nie ma już więcej materiałów z tej imprezy?
Zgłoś
Sraj1 2024-06-24, 15:11 1
Kozłastopa napisał/a:

@: Taaa, kraje pierwszego świata są, ale pierwsze do wyruchania Polski z mapy. Wyjrzyj za okno, jaki piękny IV rozbiór.

Ojej straszne, pobiczujmy się dalej. Wszystko tak źle w tej Polsce, nic nam wyjść nie może, szparagi u niemca i 18-letni pasek to jedyne co nas czeka.
Zgłoś
Kozłastopa 2024-06-27, 14:28
Sraj1 napisał/a:

Ojej straszne, pobiczujmy się dalej. Wszystko tak źle w tej Polsce, nic nam wyjść nie może, szparagi u niemca i 18-letni pasek to jedyne co nas czeka.

Pobiczowac to się możesz kiełbasa starego po brodzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem