xPaJaCx napisał/a:
A mnie bardzo nie cieszy bo póki Rosja jest popierdolonym gównem w całości to przynajmniej jest w miarę poczytalna, natomiast wyobraź sobie co mogą robić poszczególne krainy geograficzne których w Rosji może być łącznie kilkadziesiąt i teraz niech na każdej będzie baza wojskowa z bombą atomową. Rosja jest na tyle popierdolona że byłaby gotowa rozlokować te bomby po całym terytorium. Myślisz że mało jest świrów po za Putinem w Rosji? Ja bym nie chciał żeby zamiast jednego było ich kilkudziesięciu.
A mnie cieszy, bo im większy tam będzie rozpierdol, tym bezpieczniejsza Europa, tylko granicy trzeba pilnować. A broń jądrową trzeba umieć użyć, żaden lokalny watażka nie będzie w stanie. Już prędzej ją rozkradną ruscy żule w poszukiwaniu metali kolorowych, a paliwo do rakiet wypiją.
[ Dodano 2024-06-24, 11:19 ]
smc napisał/a:
Rosja zbierze je wszystkie do kupy u siebie, a inne krainy oddzielą się i będą jej robić koło pióra. Tak więc udławią się krainą U śmiertelnie.
W regi9nie będzie permanentna wojna następne 50 lat, a futin będzie postezegqny jako wariat i grabarz mocarstwa. Całe zakaukazie to będzie jedna wielka Czeczenia i smród. Po pewnym czasie żółtki wjadą tam gospodarczo, następnie rozlokują siły I opanują połowę kuli ziemskiej. To będzie punkt wyjścia do opanowania całej kuli ziemskiej w ciągu 100 lat. Żółta rasa zaleje świat.
Howg.
Ogólnie: żółtki ruską onucą pomazały świat, a na koniec wytrą sobie nią dupę.
Chiny nie są w stanie zdominować świata bez kradzieży technologii z Zachodu, a to słabo im ostatnio idzie, bo Zachód już nie chce u siebie chińskich studentów, ani stażystów. A zamordyzm nie sprzyja rozwojowi nauki. Ale Rosję wykupią. I bardzo dobrze.