I ta "przemowa" córki do matki...
I ta "przemowa" córki do matki...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedz mi jak możesz rewolwer czarnoprochowy lub pistolet śrutem załadować? Śrutem się wiatrówki ładuje albo strzelba ma „śrucin w koszyczku”
A gdzie tam pisze że to był rewolwer?
Strzelbę czarno prochową także kupisz i nabijesz śrutem.
A i rewolwer można śrutem:
Co do córki i matki widać córka bardziej ogarnięta i sie schowała by rykoszetem nie dostać , za to matka święta krowa stoi i sie gapi bo jest akcja..
Słychać strzaly, typy się ganiają, a jebnięta mamuśka z dzieckiem na ręku w pierwszym rzędzie
Stara faktycznie jebnięta stoi z dzieckiem kilka metrów od ganiającej się patoli
Babka pewnie przegląda sadola i chciała akcję z bliska obejrzeć
I tak jest stara, to czego ma się bać, śmierci... bez jaj, a gówniak, chuj mu w dupę.
A gdzie tam pisze że to był rewolwer?
Strzelbę czarno prochową także kupisz i nabijesz śrutem.
A i rewolwer można śrutem:
W 00:06s widać ze koleś ma krótkie. Czarny proch możesz nabić nawet klockami Lego jak chcesz. Tylko kto i na chuj tak robi? I teraz jak pisałem. Skoro strzelał z 10m nawet mniej to by gościu gorzej skończył niż zepsuta główka. Trzeba wziąć poprawkę na to ze policja się chuja zna.
Więcej takich kwiatków to i czarny proch będzie na pozwolenie (a powinien być).
O nie! Broń…czarnoprochowa! I teraz kurwa jak się to ma do posiadania broni palnej? Walka z WPA o pozwolenie, wypełnienie wymagań UOBiA… Czarny proch na dowód kupić można. Więc, rewolwer 6 strzałów, wymienne bębenki. Tyle samo szkody narobi co 9mm. Żyjemy w zacofanym kraju rządzonym przez mega idiotów!
Poza tym zabrzańska patologia w całej okazałości.
Potłukłeś się, czy tak sobie coś piszesz?
Potłukłeś się, czy tak sobie coś piszesz?
Mam ci to na prv wytłumaczyć? Czy wystarczy, że wygooglujesz sobie Ustawę o Broni i Amunicji ?
Mam ci to na prv wytłumaczyć? Czy wystarczy, że wygooglujesz sobie Ustawę o Broni i Amunicji ?
W celu?
Stara faktycznie jebnięta stoi z dzieckiem kilka metrów od ganiającej się patoli
Ma to po swojej matce. To przechodzi z pokolenia na pokolenie.
Dokładnie śmiecie do utylizacji..... na narkotykach zarobią większy hajs w pare lat niż człowiek przez pół życia a wyjdą i tak po paru latach mając gdzieś kasę zachowaną i bedą żyć na lajcie albo odbije im żądza pieniądza i w jeszcze większe gówno wejdą by sie więcej dorobić.
Co do córki i matki widać córka bardziej ogarnięta i sie schowała by rykoszetem nie dostać , za to matka święta krowa stoi i sie gapi bo jest akcja..
jebać, gdyby nie reporterzy w akcji to nie wiedział byś co się dzieje w Zabrzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów