Gdzieś w USA(najprawdopodobniej Texas), grupka panów daje zajebisty pokaz pocisków smugowych. Całość uświetnia przepiękny dźwięk Gatlinga
Hoplofoby - drżyjcie!
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To takie rykoszety do góry lecą? Czy jakieś felerne pociski znosi?
Złomiarze zacieraja rece:) tyle olowiu co tam w ziemi leży

)))
Y................x
2015-08-30, 12:45
Dziękuję za takie dzwięki wolności
Coś mi sie wydaje że jakby ktoś stał tam daleko na końcu, na lini strzału, to zdążyłby sie uchylić przed takim pociskiem. Mam racje?
Tak jakoś mam wrażenie że bardzo wolno te pociski lecą...
@up Ekspertem nie jestem ale co nie co tam wiem.
To są pociski smugowe. Mają niską penetracje oraz prędkość i służą głównie do oznaczania celu dla współtowarzyszy. Zwykle w ciężkich karabinach maszynowych w taśmie taki pocisk występuje powiedzmy co 6-10 raz. Czyli możecie wyobrazić sobie, że za i przed tym pociskiem smugowym leci kilkadziesiąt "niewidzialnych" i bardziej śmiercionośnych.
A rykoszety zdarzają się prawdopodobnie przez tą niską penetrację ale tego akurat nie w 100% nie wiem.
Pociski smugowe to broń "obosieczna"
a................d
2015-08-30, 15:34
Złomiarz płakał jak oglądał.
Tak mamy witać uchodźców ...
Podejrzewam że to któraś edycja Big Sandy w USA. Jeśli ktoś lubi solidne nap🤬lanie, to zarzucam linkiem:
youtube.com/watch?v=_zHfKAV4WYU
Od pistoletów po niszczyciele czołgów i działa ppanc
Złomiarze to by mieli radochę z mosiężnych łusek po tym strzelaniu. Chociaż u nas na złomie to krzywo na to patrzą.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zapraszamy na treningi nad Morze Śródziemne!
w................3
2015-08-31, 12:35
Nasze "wojsko" mało strzela ale za to więcej pije
A................t
2015-08-31, 16:09
Tylko niewolnik nie ma prawa do Broni ani do samoobrony ...