📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Delikwentów do machania flagami wybrali chyba z jakiegoś castingu - jeden rudy, drugi świński blond.
Kolejny 'przyszłościowy' kierunek, który produkuje bezrobotnych. Chodzenie na studia dla samego studiowania (= zabawa, chlanie) to głupota dla mnie. Dodatkowo - w Lublinie roboty nie ma, a ci chodzą tu studiować, bo to taka metropolia...
To się nazywa mistrzostwo propagandy.
Unia nie musi płacić swym pachołkom, żeby propagowali UE,
to oni jeszcze płacą, za to że mogą studiować tak wyniosły kierunek.
Pier**leni "młodzi wykształceni".
Unia nie musi płacić swym pachołkom, żeby propagowali UE,
to oni jeszcze płacą, za to że mogą studiować tak wyniosły kierunek.
Pier**leni "młodzi wykształceni".
bezrobotni, samych bezrobotnych widzę (choć niektóre panienki na roksie widzę
Z tego co wiem to to są studenci Ekonomii, zobili takie coś tylko po to żeby dała zaliczenie bez pisania tego zjebanego testu z Integracji Europejskiej, bo nikomu sie nie chce uczyć tego gówna, więc czego się tak spinacie ?
Już wole zdobyć jakieś doświadczenie zawodowe po maturze niż iść na takie studia i siedzieć na utrzymaniu rodziców...
Ci ludzie mają ponad 20 lat a śpiewają wyuczone pioseneczki jak dzieci z podstawówki na dzień nauczyciela. Oni od czasów gimnazjum wcale się nie rozwinęli a tylko cofnęli przez tą edukację. Cieszą się z byle gówna i nie martwią tym co będzie za kilka lat jak gówniarze z gilem pod nosem. Wyglądają jak pojeby i machają balonikami. Ta uczelnia powinna do łagru zostać wysłana za to, że przemienia ludzi w inwalidów. Kiedyś najlepsze uczelnie w programie nauczania miały boks bo to sport który kształtuje charakter a teraz promuje się mierność, głupotę i wpaja nieuzasadnione zadowolenie ze swoich osiągnięć które nic nie znaczą. Wraz z otrzymaniem dyplomu staną się kiepami którzy mogą co najwyżej podawać cegły i mieszać kitę.
"Szanowni" studenci Europeistyki i innych z dupy wyjetych kierunkow bez przyszlosci, powiem wam na przyszlosc ze lubie dobrze wypieczonego kotleta w moim big macu
Studenci europeistyki... ale nawet nie wiedzą jak wygląda flaga ich własnego kraju, mało tego że z godłem to jeszcze godło wychodzi na dolną (czerwoną).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów