18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Studenci
o................s • 2013-03-11, 15:27
Czyli jak się bawią studenci w Warszawie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p................0 2013-03-12, 18:15 14
@Stefan123, masz problem? Warszawa jest stolicą, czy tego chcesz, czy nie.

@dumad, jesteś zbyt głupi, aby pojąć, że gust to rzecz względna? To po pierwsze. Po drugie, te jego okulary mogą być tylko na potrzeby filmików... Zresztą jebie mnie to, jak ktoś wygląda.
Ta wieś, o której napisałeś na końcu, to może właśnie osoby z tego filmiku pochodzą właśnie z twojej wsi. Prawdziwych Warszawiaków po wojnie zostało 3-5%, więc małe szanse, że na filmiku zobaczyłeś potomka rodowitego Warszawiaka.

Obaj jesteście lamusami, bo ciśniecie bez powodu po miejscowościach, jakby Warszawa, Gdańsk, czy Kraków były lepsze od innych miast. Mnie osobiście nie interesuje skąd jest druga osoba, bo trzeba być idiotą, aby pod tym względem ludzi oceniać.
Zgłoś
Kepinsky19 2013-03-12, 18:45
Ja pierdole! Ja tu widzę normalnych ludzi, którzy się normalnie bawią. Kto wymyśla te pojebane podziały na przyjezdnych i rodowitych. Tyle ludzi pracuje i studiuje w Warszawie, że to jest normalne, że jest duża mieszanka, ale jak sie kogoś pozna to wszyscy są podobni, ale na głupich portalach ciągle ktoś nakręca to, że dużo "słoików" albo "nieprzyjaznych miejscowych". Skończcie to wreszcie.
Zgłoś
nots 2013-03-12, 18:50
Nie włączyłem, bo było ostrzeżenie, że program jest bez sensu.
Zgłoś
pi73rmaster 2013-03-12, 18:51
akurat sporo osób tutaj kojarzę i żadna z nich nie jest warszawiakiem
Zgłoś
Din 2013-03-12, 18:58
Zaraz, przecież ja dawałem "ignoruj" na wszystko co pochodziło z tosiewytnie.pl i wszystkie inne tego rodzaju gównoprodukcje. Dlaczego teraz to widzę?
Zgłoś
pylaochos 2013-03-12, 19:20
Ja pierdziele... co za tępe dzidy...
To mają być studenci? Jelita kraju? Faktycznie, jednak jest tak jak pewna osoba mi mówiła. Mam na myśli to że poziom ludzi teraz nawet nie ma odniesienia do ludzi ze studiów państwowych z przed około 10 lat. Powiem wam, że mimo że skończyłem polibudę to się jeszcze z tak dennymi wypowiedziami nie spotkałem ; /
Zgłoś
sebopolska 2013-03-12, 19:57
Pierdolicie i pierdolicie w tych komentarzach a akcja z rudym była niczego sobie
Zgłoś
dumad 2013-03-12, 20:25 2
@up Bo to Warszawa a tam inteligencja jest równa z dnem
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-03-12, 20:34 1
autorem każdego wyżej napisanego hejta jest abstynent, impotent, nerd, rudy albo gej

pozdrawiam, były student polibudy

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
~Angel 2013-03-12, 20:56
Din napisał/a:

Zaraz, przecież ja dawałem "ignoruj" na wszystko co pochodziło z tosiewytnie.pl i wszystkie inne tego rodzaju gównoprodukcje. Dlaczego teraz to widzę?

Bo opcja ignoruj ignorowała wrzuty bezpośredni z profilu partnerów forum a to jest temat użytkownika

Zgłoś
taos 2013-03-12, 21:56
Studenciaki Warszawiaki
Zgłoś
kropka89 2013-03-12, 22:18
Opera nawet fajna. W będąc w sobote towarzystwo trochę snoobowskie ale dupencje pierwsza klasa Co dziwne nigdy nie widziałem tam tyle ludu i to studentów
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-03-12, 22:44
@kropka89, ja tam nigdy nie w byłem, chyba że nie kojarzę miejsca

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
tothic 2013-03-13, 2:40
Tępe Kurwy !
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-03-13, 19:09
KURWA! jak mnie ten pajac jebany wkurwia ! chyba bardziej niż popka !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem