Czyli jak się bawią studenci w Warszawie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Stefan123, masz problem? Warszawa jest stolicą, czy tego chcesz, czy nie.
@dumad, jesteś zbyt głupi, aby pojąć, że gust to rzecz względna? To po pierwsze. Po drugie, te jego okulary mogą być tylko na potrzeby filmików... Zresztą jebie mnie to, jak ktoś wygląda.
Ta wieś, o której napisałeś na końcu, to może właśnie osoby z tego filmiku pochodzą właśnie z twojej wsi. Prawdziwych Warszawiaków po wojnie zostało 3-5%, więc małe szanse, że na filmiku zobaczyłeś potomka rodowitego Warszawiaka.
Obaj jesteście lamusami, bo ciśniecie bez powodu po miejscowościach, jakby Warszawa, Gdańsk, czy Kraków były lepsze od innych miast. Mnie osobiście nie interesuje skąd jest druga osoba, bo trzeba być idiotą, aby pod tym względem ludzi oceniać.
@dumad, jesteś zbyt głupi, aby pojąć, że gust to rzecz względna? To po pierwsze. Po drugie, te jego okulary mogą być tylko na potrzeby filmików... Zresztą jebie mnie to, jak ktoś wygląda.
Ta wieś, o której napisałeś na końcu, to może właśnie osoby z tego filmiku pochodzą właśnie z twojej wsi. Prawdziwych Warszawiaków po wojnie zostało 3-5%, więc małe szanse, że na filmiku zobaczyłeś potomka rodowitego Warszawiaka.
Obaj jesteście lamusami, bo ciśniecie bez powodu po miejscowościach, jakby Warszawa, Gdańsk, czy Kraków były lepsze od innych miast. Mnie osobiście nie interesuje skąd jest druga osoba, bo trzeba być idiotą, aby pod tym względem ludzi oceniać.
Ja pierdole! Ja tu widzę normalnych ludzi, którzy się normalnie bawią. Kto wymyśla te pojebane podziały na przyjezdnych i rodowitych. Tyle ludzi pracuje i studiuje w Warszawie, że to jest normalne, że jest duża mieszanka, ale jak sie kogoś pozna to wszyscy są podobni, ale na głupich portalach ciągle ktoś nakręca to, że dużo "słoików" albo "nieprzyjaznych miejscowych". Skończcie to wreszcie.
akurat sporo osób tutaj kojarzę i żadna z nich nie jest warszawiakiem
Zaraz, przecież ja dawałem "ignoruj" na wszystko co pochodziło z tosiewytnie.pl i wszystkie inne tego rodzaju gównoprodukcje. Dlaczego teraz to widzę?
Ja pierdziele... co za tępe dzidy...
To mają być studenci? Jelita kraju? Faktycznie, jednak jest tak jak pewna osoba mi mówiła. Mam na myśli to że poziom ludzi teraz nawet nie ma odniesienia do ludzi ze studiów państwowych z przed około 10 lat. Powiem wam, że mimo że skończyłem polibudę to się jeszcze z tak dennymi wypowiedziami nie spotkałem ; /
To mają być studenci? Jelita kraju? Faktycznie, jednak jest tak jak pewna osoba mi mówiła. Mam na myśli to że poziom ludzi teraz nawet nie ma odniesienia do ludzi ze studiów państwowych z przed około 10 lat. Powiem wam, że mimo że skończyłem polibudę to się jeszcze z tak dennymi wypowiedziami nie spotkałem ; /
Pierdolicie i pierdolicie w tych komentarzach a akcja z rudym była niczego sobie
autorem każdego wyżej napisanego hejta jest abstynent, impotent, nerd, rudy albo gej
pozdrawiam, były student polibudy
pozdrawiam, były student polibudy
Bo opcja ignoruj ignorowała wrzuty bezpośredni z profilu partnerów forum a to jest temat użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów