📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, co za dno. To jest jakiś uniwerek zaocznie ?
ale faza, to jest z akademika w Bialej Podlaskiej
musze powiedziec dla kumpli ze studiow ze maja bogatych kumpli w swoim bloku
haha Pozdro dla autorow filmiku
musze powiedziec dla kumpli ze studiow ze maja bogatych kumpli w swoim bloku
haha Pozdro dla autorow filmiku
@up nie zesraj się z zachwytu i dumy...
Jest piwko, bo chociaż na filmiku mogę zobaczyć jak ktoś zamawia pizzę.
Jest piwko, bo chociaż na filmiku mogę zobaczyć jak ktoś zamawia pizzę.
@up
Fakt, zastanawia mnie tylko, jakie specyfiki dodano do pizzy tym zawadiakom? Na łoniakach z dupy się pewnie nie skończyło.
Kuzyn na wyspach robił z żarciem dziwne rzeczy takim dowcipnisiom. Poza tym, koleś w sumie ogarnięty, nawet znał angielski.
Fakt, zastanawia mnie tylko, jakie specyfiki dodano do pizzy tym zawadiakom? Na łoniakach z dupy się pewnie nie skończyło.
Kuzyn na wyspach robił z żarciem dziwne rzeczy takim dowcipnisiom. Poza tym, koleś w sumie ogarnięty, nawet znał angielski.
w toruniu na ten przyklad, bardziej oplaca sie zamowic pizze z osiedlowej restauracji niz samemu ugotowac. wiem, bo ponad 4 lata przerabialam ten motyw.
To chłopaki mają pizze z mega dodatkiem od firmy.
@ up miałem to pisac, ale żeś mni uprzedził
pewnie w zyciui nie zjadł tyle spermy nieświadomy
pewnie w zyciui nie zjadł tyle spermy nieświadomy
@KNT
na pewno nie w piankowych klapkach na basen, a tymbardziej kurwa w czapce z daszkiem
na pewno nie w piankowych klapkach na basen, a tymbardziej kurwa w czapce z daszkiem
grigori napisał/a:
jest taka niepisana zasada: nigdy nie zadzieraj z osobami, ktore przygotowuja ci zarcie...
Święte słowa chłopie... potwierdzam w 100%.
SzySzeQ napisał/a:
@KNT
Widać, że jeszcze nie studiujesz, ani tym bardziej w akademcu nie mieszkasz.
KNT napisał/a:
W którym momencie to jest śmieszne?
No ja też bym się nie śmiał jak bym miał taką wadę wymowy :<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów