Troche zbierania materiału, pare godzin ustawiania i oto efekt. chuineczka:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to kicha jest a nie choinka, nawet nie przypomina gdyby nie czapka. i te browce czerwone, niebieskie a choinki są zielone.
up.up.
A i tak dużo jeszcze by wymieniać...
- Puszki puste (już pomijam picie z blaszki)
- Na samym dole to chyba z kosza wygrzebane, bo tam już zupełna dowolność...
- Te napoje to może stały koło prawdziwego piwa...
Efekt waszej pracy zespołowej jest żenujący.
Wesołych świąt.
A i tak dużo jeszcze by wymieniać...
- Puszki puste (już pomijam picie z blaszki)
- Na samym dole to chyba z kosza wygrzebane, bo tam już zupełna dowolność...
- Te napoje to może stały koło prawdziwego piwa...
Efekt waszej pracy zespołowej jest żenujący.
Wesołych świąt.
Ja zamiast ustawiać choinkę pogniotłem kiedyś sporą ilość puszek, zapakowałem w pudełko, obwiązałem wstążką i dorzuciłem kartkę z życzeniami dla złomiarzy. Po 15 minutach prezentu już nie było.
Może i pomysł nie jest zacny, ale przynajmniej ktoś się ucieszył i było to na bank lepsze niż to co Ty zrobiłeś.
PS. Nie zbieram puszek. Opróżniam je.
Może i pomysł nie jest zacny, ale przynajmniej ktoś się ucieszył i było to na bank lepsze niż to co Ty zrobiłeś.
PS. Nie zbieram puszek. Opróżniam je.
Pijactwo wstręstne .
dużo chodzenia żeby do kompletu i w tak dobrym stanie puszki znaleźć?
Jako, że jesteśmy w temacie choinek studenckich, więc chciałbym pochwalić się także swoją. Choineczka miała swoją premierę 3 lata temu, jednakże nie było okazji się nią pochwalić.
Jako, że masa tutaj "pionowych" choinek, postanowiłem nieco urozmaicić ową dekorację na biurko.
Moja pierwsza "upka", więc proszę o wyrozumiałość
Materiał własny, więc po tagach nie ma prawa być.
Jako, że masa tutaj "pionowych" choinek, postanowiłem nieco urozmaicić ową dekorację na biurko.
Moja pierwsza "upka", więc proszę o wyrozumiałość
Materiał własny, więc po tagach nie ma prawa być.
Noo taaak najlepiej shejtować. Każdy robi tak jak potrafi i na swoje możliwości. Przyznaje choinka, którą podesłaliście jest lepsza my jednak wybraliśmy taką opcję.
Co do samego piwa mówicie, że szczyle a pewnie sami pijecie to co na zdjęciu.
Co do samego piwa mówicie, że szczyle a pewnie sami pijecie to co na zdjęciu.
mi zostało za dużo miesiąca na koniec wypłaty, także świąt i choinki w tym roku nie będzie. Wesołych
wszedłem napisać hejta ale już są
JUż sram tymi tekstami "to moj 1 temat" "prosze o wyrozumialosc" - chcesz wyrozumialosci to idz na parade równości.
Velture napisał/a:
hcesz wyrozumialosci to idz na parade równości.
Polecasz?
Powiało hipokryzją nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów