Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łatwo się dostać na SIMR. Wielki szacunek miałbym do niego jakby był na wydziale automatyki i robotyki. A tak to tylko zwykły przeciętniak
łatwo się dostać, trudniej skończyć
Studenci kurwa z bożej łaski. "kameruje" no kwiat kurwa narodu polskiego. Jak patrzę na tego pedałka któremu starzy płacą za studia, żeby mógł w towarzystwie powiedzieć, że "studiuje" to aż mi się kurwa broń z kabury sama wyskakuje, żeby darmozjada odjebać.
Jakbyś się uczył to byś nie był policjantem.
Studenci kurwa z bożej łaski. "kameruje" no kwiat kurwa narodu polskiego. Jak patrzę na tego pedałka któremu starzy płacą za studia, żeby mógł w towarzystwie powiedzieć, że "studiuje" to aż mi się kurwa broń z kabury sama wyskakuje, żeby darmozjada odjebać.
Zapraszam do nas na SiMR, a zapewniam Cię że zmienisz zdanie. PW to nie jest UW, albo SGGW.
pkh, Jesteś z SiMR-u?
Strzelam:
-Nie podchodziłeś nawet do matury, a teraz dupa boli że wykształcenia nie masz.
-Twój ojciec żyje z zasiłku, a ty zapierdalasz za 1200 składając meble i stąd zazdrość że kogoś stać.
-Matka dostaje w pysk 3 razy dziennie.
lub:
-sam skończyłeś studia za kasę rodziców i teraz masz w miarę dobrze płatną robotę, "ale jak Ty studiowałeś to były inne czasy".
Łaskawie odpisz mi jak bardzo się pomyliłem
albo po prostu jak zobaczyłeś że automat za darmo wypluł 7 zł to się obesrałeś że to nie Ty tam właśnie stoisz ;] zgaduję że z nikim byś się niczym nie podzielił ;d
Ło paczta, odezwał sie wróżbita maciej, widzi gościa pierwszy raz i rozpracowany życiorys, preferencje seksualne, stan majątkowy i pewnie może mu przyszłość na 20 lat przewidzieć.
Ja moge wywróżyć, że remi skończyłes turystyke i rekreacje albo politologie ?
Strzelam:
-Nie podchodziłeś nawet do matury, a teraz dupa boli że wykształcenia nie masz.
-Twój ojciec żyje z zasiłku, a ty zapierdalasz za 1200 składając meble i stąd zazdrość że kogoś stać.
-Matka dostaje w pysk 3 razy dziennie.
lub:
-sam skończyłeś studia za kasę rodziców i teraz masz w miarę dobrze płatną robotę, "ale jak Ty studiowałeś to były inne czasy".
Łaskawie odpisz mi jak bardzo się pomyliłem
albo po prostu jak zobaczyłeś że automat za darmo wypluł 7 zł to się obesrałeś że to nie Ty tam właśnie stoisz ;] zgaduję że z nikim byś się niczym nie podzielił ;d
Żal mi Twojej mamy, że wypluła coś takiego jak ty. Zapewne gdyby na tej imprezie na której się puściła był pies, to dzisiaj byś szczekał.
A do Twojej wiadomości, niedouczony buraku bez matury. Może nie kończyłem nadzwyczajnej uczelni, bo zaledwie UŚ kierunek politologia. Więc mam prawo wypowiadać się krytycznie kiedy widzę wsiowe bydło określające się mianem studentów.A tak na marginesie, współczuje Twojemu ojcu
Polska.
Ja jebie, patrząc na te wasze komentarze to mam wrażenie, że sami jakieś gówno studiujecie albo po prostu im zazdrościcie studiów. To są studenci polibudy, jeszcze gościu mówi nazwę wydziału: SiMR (samochodów i maszyn roboczych) więc sorry chłopaki ale niestety was rozczaruje: jak skończą cokolwiek tam studiują to nie wylądują "w Mac`u lub innym miejscu pracy dla studentów ". Poza tym, "darmozjad" kurwa pokaż mi kogoś kto sam jest w stanie zaraz po szkole średniej opłacić sobie studia cfffaniaku i jak już wcześniej wspomniałem koleś nie studiuje jakiejś jebanej socjologi w Wypizdowie Górnym, więc nie robi tego, aby "mógł w towarzystwie powiedzieć, że studiuje", sorry bro, nieudany hejt. Ogarnijcie się....
ja po szkole sredniej pracuje i sam oplacam sobie studia na polibudzie
wkurwiaja mnie takie spedalone darmozjady co ciagna kase od starych ktorzy odmawiaja sobie wielu rzeczy zeby ich dziecko mialo na studia a synek czy corka ma na to wyjebane i woli doic starych niz wziac sie do roboty
@sniper1213 jak myslisz ze po szkole sredniej nie da sie oplacic studiow to wypierdalaj do starych po pieniazki i japa leszczu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów