📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
piłbym ile dałbym rade
100 lat temu pewnie był wydawany bez recepty a ludzkość nie wyginęła. Nie kosztował też 30 zł za 1ml i nie był fundamentem dla średniej klasy przestępczości czy przyczyną wojen narkotykowych. Pacjent kupował go w 99% procentach przypadków faktycznie na kaszel i albo stosował się ściśle do instrukcji albo zapytał lekarza/farmaceutę.
Jeśli był tym 1% i przegiął to zgnił gdzieś w rynsztoku bez obciążania swoich krajan, bez szumu medialnego i rozdzierania szat nad przećpanym ćpunem...
Ech...
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Jeśli był tym 1% i przegiął to zgnił gdzieś w rynsztoku bez obciążania swoich krajan, bez szumu medialnego i rozdzierania szat nad przećpanym ćpunem...
Ech...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów