Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie śledzę kariery bo i nie interesuję się tym szczególnie, ale wiem, że jakiś czas temu w USA wygrał zawody uznawane za mistrzostwa świata w tej dyscyplinie. Jeśli czegoś nie potrafi, to tylko dlatego, że jeszcze tego nie wymyślił (ani nikt inny).
facebook.com/stunter13dotcom
Za to muzykę można by sobie darować, czy każdemu się wydaje ze jak włączy rocka, lub metal, to akcja będzie jeszcze bardziej "hardcorowa"?
nie dalo sie tak po polsku, kierujacy, operator kamery? no kurwa...jeszcze nazwiska sobie pozmieniaja na angielskie.
z własnego doświadczenia wiem, że zabawa w stunt nie jest tania i często wymaga wsparcia od sponsorów. Anglojęzyczne filmy pozwalają na uzyskanie większej popularności przez co zainteresowanie ze strony sponsorów rośnie
Jak na cyrkowe przestawienie , nie jest źle, ale brakuje poezji żeby w pełni móc się zachwycać.
Za to muzykę można by sobie darować, czy każdemu się wydaje ze jak włączy rocka, lub metal, to akcja będzie jeszcze bardziej "hardcorowa"?
ten kto da mu browar powinien dostac w morde
szczerze, nawet jak by tu było w podkładzie pierdolone intro z teletubisiów to materiał byłby bardziej hardkorowy niż cokolwiek co ty w życiu zrobisz
kurwa co to za bike ?
honda cbr 600 f4i sport, tyle że po totalnych przeróbkach m.in. przednie zawieszenie i hamulce od cbr 929, tylny stelaż całkowicie nowy, klatki i takie tam stunt duperele, chłodnica mocno przerobiona (nie pamiętam czy drugą założył czy co) no i przede wszystkim zębatka tylna coś 70 zębów z tego co pamiętam
ten kto da mu browar powinien dostac w morde
och tak, nie ma jak to wirtualne kozaczenie, rozdawanie wirtualnych browarów, i wirtualnych ciosów, podbudowujących wirtualne ego
następnie zastanów się jak byś nazwał osobę która latami ćwiczy akrobatyczne triki, z specjalnie do tego celu przygotowanymi przedmiotami, czego jedynym celem jest zrobienie przedstawienia??? - ...
w ramach pomocy odsyłam do słownika języka polskiego
a jeśli nadal filmik razem z muzyka wydaje ci się tak niesamowity to szybko biegnij do Media Markt,
och tak, nie ma jak to wirtualne kozaczenie, rozdawanie wirtualnych browarów, i wirtualnych ciosów, podbudowujących wirtualne ego
następnie zastanów się jak byś nazwał osobę która latami ćwiczy akrobatyczne triki, z specjalnie do tego celu przygotowanymi przedmiotami, czego jedynym celem jest zrobienie przedstawienia??? - ...
w ramach pomocy odsyłam do słownika języka polskiego
a jeśli nadal filmik razem z muzyka wydaje ci się tak niesamowity to szybko biegnij do Media Markt,
niesamowita riposta
no prosze z jakim to inteligentnym osobnikiem przyszlo mi sie zmierzyc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów