18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
PanDoktor 2012-10-19, 15:52
Przy lewej manetce ma 2 klamki - sprzęgło i tylny hamulec. Pochodzi z Niemodlina, niedawno na "Dniach Niemodlina" miał swój pokaz (nagrałem filmik), później również jego kuzynka stuntowała na moto
Zgłoś
thez 2012-10-19, 16:40
Po opisie myślałem, że będzie mu się do wydechu dobierał No, ale NA tym motocyklu wyprawia zacne sztuki.
Zgłoś
esgiee 2012-10-19, 16:55
Nie no fajnie, ale miałem nadzieje, że nie palą gumy w tak ładnie wyglądającym miejscu ale niestety wały nie mają szacunku dla niczego.
Zgłoś
JakiesGowno 2012-10-19, 17:09
i po co to ?

żeby za pare dni rozpierdolić motor ? dostać mandat ? motory są do jeżdżenia debile.
Zgłoś
fajnydarek 2012-10-19, 18:47
niech te wszystkie tępaki co kupią motor i próbują powtórzyć to samo na drodze publicznej przyglądną się mu. Widać, że ma łeb na karku i nie stwarza zagrożenia dla innych. Co więcej sam jest ubrany jak należy chociaż robi to tylko na parkingach itp. Gdyby każdy miał taką świadomość, to nikt nie określiłby motocyklistów dawcami nerek.
Zgłoś
babycow 2012-10-19, 19:02
kolega z nim 'wariuje'
Zgłoś
boberek1989 2012-10-19, 19:42
nie było cycków ale piwo się należy
Zgłoś
Zahir997 2012-10-19, 22:25
Widzialem go na zywo, dalej nie wierze ze da sie takie rzeczy robic ;o
Zgłoś
xXcarlossXx 2012-10-20, 19:29
piwo za oprawę audiowizualną !
Zgłoś
KingOfEvil 2012-10-21, 14:25
Ciekawe czy jakby się rozjebał czy jego organy były więcej warte od organów innego motocyklisty?

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów