📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ej właśnie..co to za nuta bo chyba pierwszy raz słyszę
To już prawie jak 009 soundsystem z youtuba...
To już prawie jak 009 soundsystem z youtuba...
Pierwszy raz słyszę taki dziwny dźwięk jak zmienia biegi :o Wie ktoś co to za sprzęt?
Zawór blow off.
EDIT: Oczywiście chodzi mi o ten teledysk a nie ten co ktoś wyżej wrzucił, żeby nie było niejasności
Lancer > Impreza, ale i tak postawiłem namiot.
Na pamiętam dokładnie o co chodziło(jak to w snach). Siedzę w aucie, mam otwartą szybę i jakiś pacjent na zewnątrz stoi. Musiał coś do mnie niemiłego powiedzieć bo obudziłem się w momencie jak z zaciśniętą dłonią robiłem zamach w sensie wymach, w powietrze.
Na pamiętam dokładnie o co chodziło(jak to w snach). Siedzę w aucie, mam otwartą szybę i jakiś pacjent na zewnątrz stoi. Musiał coś do mnie niemiłego powiedzieć bo obudziłem się w momencie jak z zaciśniętą dłonią robiłem zamach w sensie wymach, w powietrze.
Ogólnie to fajnie jak ktoś ze smakiem zrobi autko (mimo, iż to buda lanosa) ale...
Awaryjne podczas startu - wieś jak chuj.
Awaryjne podczas startu - wieś jak chuj.
Jak sail to tylko tu
powinien zainwestowac jeszcze w jakies czernidlo do opon
Bd miał taki za 15lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów