📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hehe, chcial sie wcisnac miedzy samochody jakby jechal tym scigaczem na poczatku
pieknie zakurwil
pieknie zakurwil
@Pan_Grzegorz mogłeś napisać, że nie ma ofiar... a ja naiwnie czekałem, co się stanie
mare30ks napisał/a:
hehe, chcial sie wcisnac miedzy samochody jakby jechal tym scigaczem na poczatku
pieknie zakurwil
Nie chciał się wcisnąć tylko wiedział, że nie wyhamuje i po prostu uciekł w ten sposób. Najlepsze co mógł zrobić w tej sytuacji.
Pierdoleni idioci bez mózgu, łapy i nogi im upierdolić, żeby więcej nie mogli jechać samochodem. Droga publiczna to NIE jest jebany tor wyścigowy.
Przez taką bandę niespełnionych rajdowców giną niewinni.
Chcą adrenaliny to albo wypierdalać w miejsca gdzie rzeczywiście można pozapierdalać albo kupić play station.
Przez taką bandę niespełnionych rajdowców giną niewinni.
Chcą adrenaliny to albo wypierdalać w miejsca gdzie rzeczywiście można pozapierdalać albo kupić play station.
Kara śmierci dla kretynów, powinni im ten samochód podpalić razem z nimi w środku.
Jakieś nowe Imprezy się pojawiły z 5 kierownicami, 5 kompletami pedałów i dźwigniami zmiany biegów, że się tak do pasażerów przypierdalacie?
hahahaha zajebisty filmik
ale ból dupy polaczków
hmm ale dziwne , że on lekko hamował bo nawet nie było pisku opon , a w Suruburu dobre są hamulce . Zazwyczaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów