W jednym ze szpitali Woj. Śląskie znaleźliśmy oto takiego przystojniaka miejsca dokładnego nie podam bo ktoś zapierdoli kości na rosół
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwo za materiał własny!
sothis napisał/a:
Czy dobrze interpretuje Twój avatar wnioskując, że jesteś kobietą z jajami?
jakby nie patrzeć to samica Darownika przedziwnego z jajami moja ulubienica, pięknie pozuje do zdjęć
grigori985 napisał/a:
W jednym ze szpitali Woj. Śląskie znaleźliśmy oto takiego przystojniaka miejsca dokładnego nie podam bo ktoś zapierdoli kości na rosół
Przecież to zdjęcie twojego awatara.
T4sp1k napisał/a:
To jest w szpitalu w Rudzie Śląskiej, 2 ]ata temu już tego kota widziałem
tak kiedyś się nie dało wejść kamery były ale czy prawdziwe nie wiem i fotokurwy na parterze filmy się pojawiały to postanowiłem wbić a ile suchar tam leży nie mam bladego pojęcia
Jezus napisał/a:
A to moje znalezisko
Reklama portali anonim randka i wyspa-lasek się nie liczy.
Co się stało z BongManem?
grigori985 napisał/a:
już nie BongMan mu kawał opowiedział i usechł =D
Jezus napisał/a:
A to moje znalezisko
tak kurwa twoje, jak i moje
twitter.com/badiescitir/status/1381574734786203649?lang=bg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów