Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trump jako prezydent jest słaby, bardzo uczuciowy, ma wielkie ego. Dla USA polityka zagraniczna jest kluczowa. Trump ma wielkie kłopoty w tym aspekcie. A co do wirusa... proponuję Ci znaleźć jakąś ścianę, wziąć tak minumum ze 20 kroków rozpędu i przypierdolić łbem o ścianę. Przeszedłem wirusa, widziałem trumny we Włoszech. Weź , Ty się kurwa w łeb pierdolnij.
Przeszedłeś wirusa czy miałeś kaszel, gorączke i stara Ci powiedziała, że to wirus? Trumny we Włoszech widziałeś? Na TVN te zdjęcia co pokazywali z przed 15 lat, bo niby ''im się pojebało'' jak to wyszło na jaw, że chcą zmanipulować?
Co by nie mowic, najlepszy prezydent USA az do czasow Trumpa.
Trump to jeden z niewielu, jesli nie jedyny, ktory chcial zostac prezydentem nie dla kasy, nie dla wladzy, bo juz to wszystko mial.
Wiedzial doskonale co sie swieci, dlatego chcial wypisac Stany z WHO. Nie mogl powiedziec prawdy o calej tej plandemii, bo zycie Jego i jego Rodziny byloby zagrozone. Ale skutecznie sfalszowano wybory i zrobiono z Niego blazna. Pierwsze, co zrobil Bidon po dojsciu do wladzy, to uniewaznil wyjscie USA z WHO. Przypadek??
Probowano impiczmentu,ale to sie nie udalo. Wiec teraz lewactwo probuje Trumpowi przypisac umyslowa chorobe, aby nie mogl kandydowac ponownie. Jest jeszcze ktos, kto wierzy w te cala plandemie, szczepionki i samego wirusa??
Regan był porażką. Z resztą wypowiedzi się zgodzę.
Trump to jeden z niewielu, jesli nie jedyny, ktory chcial zostac prezydentem nie dla kasy, nie dla wladzy, bo juz to wszystko mial.
Wiedzial doskonale co sie swieci, dlatego chcial wypisac Stany z WHO. Nie mogl powiedziec prawdy o calej tej plandemii, bo zycie Jego i jego Rodziny byloby zagrozone. Ale skutecznie sfalszowano wybory i zrobiono z Niego blazna. Pierwsze, co zrobil Bidon po dojsciu do wladzy, to uniewaznil wyjscie USA z WHO. Przypadek??
Probowano impiczmentu,ale to sie nie udalo. Wiec teraz lewactwo probuje Trumpowi przypisac umyslowa chorobe, aby nie mogl kandydowac ponownie. Jest jeszcze ktos, kto wierzy w te cala plandemie, szczepionki i samego wirusa??
szur szur szur xD
Ja przeszedłem i miałem objawy; ponad 2 tygodnie, moja żona i córka nie miały objawów. Jak ktoś przeszedł bezobjawowo albo 3 razy kaszlnął to później pierdoli od rzeczy, że grypa gorsza, że ściema etc. Znam przypadek ze swojego gdzie kowid załatwił kobiecie płuca i zeszła. Dlatego, że cechuje go niska śmiertelność to tak pięknie się roznosi.
Dziadek i prababcia kumpla zmarli, mój kumpel osobiście z całą rodziną zachorował tak samo jak i sąsiad, przez żonę nauczycielkę, 2 kumpli z roboty razem z żonami przechodzi wyimaginowanego wirusa, który nie istnieje. Rozumiem, że dla Ciebie (planeta) Neptun nie istnieje bo go nie widziałeś osobiście. Przeczytałeś jedno, dodałeś drugie i wyszło gówno, które smarujesz po internetach? Osobiście mam wyjebane w prawice i lewice, ale o ile mnie pamięć nie myli, to Trump aktualnie, faktycznie ma wyczesaną fryzurę i miliony.... ale długów. Wyjdź w końcu z tej nory w jakiej siedzisz i przestań rozsiewać fake info płaskoziemcu.
czapeczka foliowa nie uciska za bardzo?
A wszystko to rozszyfrował na polskim sadolu Znawca_Cipek.
Regan był porażką. Z resztą wypowiedzi się zgodzę.
Reagan był jednym z najlepszych prezydentów w historii USA. Doprowadził do upadku ZSRR.
Trump mógłby mu lizać psie gówno z podeszwy butów bo jest śmieciem i ludzka latryna.
Obronił się przed Impeachmentem bo ma dużo kolegów którzy głosowali przeciw ale było o włos. Jednak to nie znaczy, że nie skończy w zwykłym kryminale bo jest oszustem, który ma gigantyczne długi i wierzyciele go dojadą. I szczerze mu tego życzę za wszystkie obozy koncentracyjne, które stworzyl dla imigrantów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów