Takie tam zabawy ruska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najlepsze jak tamten leży na podłodze a ten rusek mówi mu ,że może spokojnie tym oddychać.....
Kurwa mać nie wiem czy taki głupi jest i z niewiedzy mówi czy chce się pozbyć wrogiego amerykańca.
Kurwa mać nie wiem czy taki głupi jest i z niewiedzy mówi czy chce się pozbyć wrogiego amerykańca.
@up
A mnie ciekawi czym może się otruć panie ekspercie? Zimną parą?
A mnie ciekawi czym może się otruć panie ekspercie? Zimną parą?
suchy lód to nic innego jak sprężone Co2 podczas ogrzewania przechodzi ze stany stałego do swojego pierwotnego stanu czyli gazowego. nie wiem jakie przy ziemi było stężenie tego gazu ale ja raczej tego bym nie wdychał
myślałem, że ruskie mają taki akcent tylko w filmach hamerykańskich... A tu, proszę! amerykańskie kino i to bez ściągania z torrentów
@Pącki stężeniem CO2 można się otruć,jak CO. Może i CO2 się wolniej wiąże z krwią,ale wiąże,więc też truje,przy okazji CO2 wypiera tlen,więc można albo się otruć,albo nie mieć czym oddychać (za mało tlenu). A przypadki,gdzie jak psy wchodziły do jaskiń,gdzie CO2 było ok. 400 razy więcej niż na świeżym powietrzu,to padały? O CO2 się nie mówi,że też truje,tylko jakby tylko CO było "tą złą" substancją.
I tak rozbił się tupolew...
a to nie ten gość co tak świrował po mieście m5 i się rozjebał? ten giorgi cały?
Jebanćy, że się nie udusili. W zamkniętym pomieszczeniu takie eksperymenty nie są bezpieczne.
1. Kolesia na podłodze aż przytyka z braku tlenu.
2. Gdzie ten "Rusek" widzi dym (tylko smoke i smoke)? Do dymu potrzebne są cząstki stałe.
2. Gdzie ten "Rusek" widzi dym (tylko smoke i smoke)? Do dymu potrzebne są cząstki stałe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów