Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawdę, dziękować panu, ze zupgradowaliśmy ich i zamiast dzidami, walą z kałachów i taktycznych toyot.
Ale taki plan, dajesz każdemu go pro, sto dolarów, karabin i robisz coś w rodzaju igrzysk śmierci o milion dolarów, z transmisją na streamingu.
Jest i wątek ruskich
"W ubiegłym roku CNN ujawniło bliskie relacje Kremla z sudańską armią i RSF. Rosja dzięki związkom z Dagalo i głównodowodzącym armii Abdelem Fattahem al-Burhanem mogła eksploatować źródła złota w Sudanie, by finansować wojnę w Ukrainę.
W zamian Moskwa wspierała tracące poparcie przywództwo politycznie i wojskowo w starciach z ruchami prodemokratycznymi. RSF miała być szkolone przez rosyjskie wojsko i wyposażane w broń. Gdy sprawa wyszła na jaw, Stany Zjednoczone i społeczność międzynarodowa naciskała na Dagalo i al-Burhana, by zerwali stosunki z Moskwą."
Ja pierdzielę, aż się boję lodówkę otworzyć, żeby kacapa nie zobaczyć
Czyli jednak ichniejszy rząd do piachu, dzięki za info.
Jest i wątek ruskich
"W ubiegłym roku CNN ujawniło bliskie relacje Kremla z sudańską armią i RSF. Rosja dzięki związkom z Dagalo i głównodowodzącym armii Abdelem Fattahem al-Burhanem mogła eksploatować źródła złota w Sudanie, by finansować wojnę w Ukrainę.
W zamian Moskwa wspierała tracące poparcie przywództwo politycznie i wojskowo w starciach z ruchami prodemokratycznymi. RSF miała być szkolone przez rosyjskie wojsko i wyposażane w broń. Gdy sprawa wyszła na jaw, Stany Zjednoczone i społeczność międzynarodowa naciskała na Dagalo i al-Burhana, by zerwali stosunki z Moskwą."
Znowu te stany usa muszą mordę wtykać wszędzie
Jebaać allachów-akbarów. pie**olone bydło. Do piachu z nimi, k***a ich koza mać.
Dałem piwo za ładne logiczne zdania pisana ze zrozumieniem.
Znowu te stany usa muszą mordę wtykać wszędzie
W czym ci to przeszkadza? Jak nie jesteś kacapem, Chińczykiem, czy Arabem to się powinieneś cieszyć.
Każdy rozsądnie myślący woli amerykańskie hamburgery, niż ruski mir, chińszczyznę czy allah akbar.
jednak coś nas tam obchodzi cały świat obiegła info o śmierci sudana
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów