18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Suicide Mouse - Ciężka Psychodelia
B................z • 2010-07-18, 14:37
Filmik Suicide Mouse był wykorzystywany pod koniec II Wojny Światowej jako narzędzie tortur w obozach jenieckich przez Aliantów na Japończykach. W filmiku następuje krótka przerwa (czarny ekran) można ją ominąć.

UWAGA: Film należy oglądnąć cały dla lepszego efektu
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
abominacja 2010-07-23, 8:37 2
poradnia.pwn.pl/lista.php?id=1082

Cytując:
"Umówmy się: obejrzeć jest ogólnopolskie, poprawne, literackie. A oglądnąć jest pewnym regionalnym smaczkiem."

Ni i z tego względu, kiedy widzę "oglądnąć" to mi włosy łonowe dęba stają.

I sorry za link, bo jestem lebiega i nie umiem wkleić obrazka
Zgłoś
R................g 2010-07-23, 9:22 2
abominacja napisał/a:

Ni i z tego względu, kiedy widzę "oglądnąć" to mi włosy łonowe dęba stają.

Czyli, że nie golisz?
Zgłoś
yadam 2010-07-23, 9:29 1
nie wiem jakim trzeba byc japoncem zeby to cos ruszylo. kuwa przeciez oni sie zabijali dla ojczyzny latali z bagnetami na ckmy itp. co ich ruszalo w tym filmiku? nawet sobie skosne oczy zrobilem i wlaczylem ten filmik,i kij wyszedl, nic, zero
Zgłoś
maclaw 2010-07-23, 11:25 1
abominacja napisał/a:

OBEJRZEĆ, kurrrwa! Skąd wy bierzecie to "oglądnać"?

Lepiej niech pisze oglądnąć, niż obejrzeć przez "ż"
Zgłoś
Byczarz 2010-07-23, 11:27 3
yadam napisał/a:

nie wiem jakim trzeba byc japoncem zeby to cos ruszylo. kuwa przeciez oni sie zabijali dla ojczyzny latali z bagnetami na ckmy itp. co ich ruszalo w tym filmiku? nawet sobie skosne oczy zrobilem i wlaczylem ten filmik,i kij wyszedl, nic, zero

Top wyobraź sobie teraz, że jesteś przywiązany do krzesła, mocno obity i na siłę każą Ci to oglądać przez kilka godzin w kółko.
To jest jak z kropelką wody spadającą na czoło. Na początku luzik, ale po paru godzinach każdą kroplę odczuwasz jak uderzenie młotkiem- tak bardzo zaczyna Cię to wkurwiać.

Z torturami podczas wojny i tym filmikiem to można się sprzeczać czy prawda czy nie, ale na pewno każdy bezsensowny filmik kompletnie bez fabuły i chujowym podkładem muzycznym puszczany non stop przez wiele godzin ryje psychikę i można nim torturować. ; d
Zgłoś
dln69 2010-07-23, 12:57
Byczarz, w takim wypadku, to każdym video można torturować.

Co do filmu - chujowy
Zgłoś
u................d 2010-07-23, 14:57 2
to ma jakaś morda na końcu wyskoczyć ? bo ni to straszne ni to psychodeliczne

jako, że tutaj nie da się edytować posta, więc musze napisać jeszcze raz ten filmik mógłbybyc straszny, jakby się go obejrzało z kilka razy, jedynie końcówka może być jakaś "straszna" ale to chyba dlatego, że jakieś dziwne ryje można dostrzec i jakis pokoik jakby. i to Suicide - samobójstwo może oznaczać, że ma na celu doprowadzić cie do samobójstwa? możliwe, jakby cię przywiązali to krzesła i puszczali przez cały dzień. bo na początku chodzi o to, że jest spokój, wszystko ładnie, potem czarny ekran, niepewność a potem znowu spokoj, ale tylko przez chwilę, wszystko zaczyna się zmieniac, zaczynają pojawiac się krzyki, strach jakieś dziwne obrazy etc., a potem znowu spokój i tak w kółku. w pewnym momencie pewnie zaczyna się bać tej myszy ale to bardziej insynuacje, i to głupie
Zgłoś
Komun3 2010-07-23, 17:00 2
Ale niech mi ktoś kurwa powie gdzie ta mysz idzie bo mi tylko to nie daje spokoju.
Zgłoś
Ronillek 2010-07-23, 18:12 1
6:10 <- Tak wrzeszczał mój kot, jak był głodny...
Zgłoś
ithat 2010-07-23, 22:27
ja wam powiem ze troche zrylo mi czerep, tylko ogladajcie po ciemku i patrzcie tylko na ta jebana mysz ;p
Zgłoś
Z................k 2010-07-24, 12:20
narzędzie tortur w obozach jenieckich przez Aliantów na Japończykach. <- Jakby genialne umysły japończyków coś mogło jeszcze bardziej rozjebać xD
Zgłoś
A................r 2010-07-26, 12:58
a mi sie podoba, ładny dark ambient.
Zgłoś
haisix 2010-08-02, 3:08
tak jak powiedzieli koledzy wczesniej - fake
a oryginalna historia jest dluga, zamiast tl;dr to krotko: ochroniarz z disneya po obejrzeniu tego filmiku popelnil samobojstwo

nikt nikogo tym filmikiem nie torturowal lol
Zgłoś
Eruaneth 2011-09-03, 0:48
Fake. Straszne placebo. Jak Ci każdy będzie mówił, że od jedzenia papryki siwieją włosy to się nie dziw że będziesz ich widział coraz więcej.
Myślałam, ze Mr. Disney zrobił to wideo dla zabawy by sprawdzić efekty które mógł wykorzystać w tamtych czasach... Chociaż możliwe, że miał te lęki przed myszami. Nie wiem, musiałabym sprawdzić w google XD
Mimo wszystko kocham takie uczucie schizy, Suicide Mouse, Suicide Sheep, Barbie.avi, Smile,jpg... Coś potężnego, chociaż idiotycznego ; P
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem