Mała kompilacja samobójców.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja (słabsza) kompilacja samobójców jest na hardzie, więc pewnie niedługo przerzucą. Tak czy siak piwo, cytując QUASWERTY'ego "Jest co pooglądać"
Brakuje tylko Magika ;/
Ostatni film totalna chujnia i fejk, ale pozostałe spoko, chociaż mam wątpliwości co do kolesia co po upadku "wturlał się" pod samochód, ale nie ma to większego znaczenia.
czarny przezyl, nawet jeden but mu nie spadl
mare30ks : "czarny przezyl, nawet jeden but mu nie spadl"
Jeśli chodzi Ci o moment 1:13 to ten 'czarny' to jakiś Ukrainiec lub Rusek skakał z 14 piętra, mam dalszą część filmiku na której podlatują sanitariusze i machają ręką sygnalizując, że nie żyje, pozniej jest pokazane jak leży w czarnym worku.
Jeśli chodzi Ci o moment 1:13 to ten 'czarny' to jakiś Ukrainiec lub Rusek skakał z 14 piętra, mam dalszą część filmiku na której podlatują sanitariusze i machają ręką sygnalizując, że nie żyje, pozniej jest pokazane jak leży w czarnym worku.
ostatni o nas pomyślał...
pierwsza scenka to nie samobójstwo tylko kawałek teledysku
5FDP - comming down jakby ktoś pytał ;p
5FDP - comming down jakby ktoś pytał ;p
O ci to przynajmniej mają jaja żeby skoczyć, a nie tak jak inni co się zastanawiają 2h czy skoczyć czy nie i robią wielką sensację. Ten co chce skoczyć to powinien się jedynie nad tym zastanowić czy się na pewno zabije, ja jestem tego zdania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów